www.cinsoft.pl

• Autor wątku Autor wątku wojtekml
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Powiem ci b.piotrus ,że to tak jest:człowiek ma więcej pod pedałem i radocha jak u dzieciaka się wyzwala,ale...z czasem chce się więcej ;).Masz rację,koszta dalszych kloni są już większe( IC + dolot pewnie coś koło 2000,sprzęgło ale może nie koniecznie),ale i sastysfakcja coraz większa.Szerokości życzę i bezawaryjności.

Tak wszyscy ladnie pisza o tym z zadowoleniem, ze... ze az kusi :))
Wiec i ja podziele, pytanie, kilku kolegow.. czy moze ktos orientacyjnie sie podzielic kosztami, tego bajeru? Coz, dobrze wiedziec, ile trzeba nazbierac ;p
Powodzenia i wiele radosci z jazdy :)

cinek zdradz chociaz jakis sczegol:) czyzby adopcja sprzegła z Ducato???

Tak wszyscy ladnie pisza o tym z zadowoleniem, ze... ze az kusi :))
Wiec i ja podziele, pytanie, kilku kolegow.. czy moze ktos orientacyjnie sie podzielic kosztami, tego bajeru? Coz, dobrze wiedziec, ile trzeba nazbierac ;p
Powodzenia i wiele radosci z jazdy :)

o cene pytaj cinka na pw lub telefon,a jest konkurencyjna:)

POzdrawiam KULI

normalnie się podjarałem tym bardziej że na wiosnę będę robił sprzęgło...

Cinek gratulacje zbudowania chyba jednego z mocniejszych 2,4jtd w kraju na aucie forumowicza Kecaj!

wielki szacun, widze ze adopcja sprzegla i dwumasu sie udala!

Przyłączam się do gratulacji.To JTD jest najmocniejsze na forum i pewnie jedne z najmocniejszytch w Pl.Daj coś znac apropos dwumasy i sprzęgła na PW.

Ja mogę tylko napisać od siebie, że polecam wszystkim Cinka:) Odwalił dla mnie kawał dobrej roboty:) Dlatego nawet jak ktoś mieszka dalej to niech nie żałuje czasu i pieniędzy na dojazd, bo warto!

Pozdro

W moim przypadku będzie to 510km w jedną stronę,więc opieram sie przede wszystkim na Twojej opini kecaj77 ;)

BTW . Pisałem do CInka:prosił przekazać przeprosiny innym userom i okazać chwilke cierpliwości.W weekend odpisze na pytania i zagadnienia.

Ja również dołączam do zadowolonych klientów Marcina.
Po przyjechaniu i zmierzeniu serii okazało się, że turbina była regenerowana i był mały dołek w wykresie mocy przy ok 3200obr.
Marcin wyregulował turbo i już jako tako to wyglądało, chociaż moc nie była za rewelacyjna 132km
Zostało założone MBC turbo na 1,22 bara, wycięty Egr i mimo ze wtryski już na górze nie dawały rady (przebieg 250tys) wyszło tak:

Fotka z hamowni

Efekt prac bardzo pozytywny ciągnie do 4,2tys obr, a nie jak wcześniej leciało wszystko na łeb i szyje :)
Wielkie dzięki Marcin i widzimy się w nowym roku na wymianie IC :)
Jeżeli ktoś się waha to śmiało jechać do "Cinsofta" chłop wie co robi.
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Widziałem ten wykres na street racing,trzeba przyznać ,że jak na taki przebieg wyszło całkiem przyjemnie.Moze zamiast IC lepiej zainwestować we wtryski i nowe turbo,co by lepiej moment trzymało górą?? Niemniej kreski fajne,aż dziw ,że mod wyszedł tak dobrze przy takim " zmęczeniu" eksploatacyjnym.To kolejny dowód ,że JTD są bardzo mocne i wytrzymałe.

Po front IC w jaką moc celujecie?? Że też musze mieć taaaaaki kawał do Cinka :(.

Pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót