Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Te płyny są mieszalne i uwierz mi, jest różnica. Na tuteli układ chodzi gorzej, przy czym Mobil kosztuje ok 30 zł. W jakim celu chcesz kupować nowy zbiorniczek? Moim zdaniem to strata kasy, bo nic to do problemu nie wniesie. Jeśli Twój jest cały i sitko na swoim miejscu to wystarczy przepłukać np. benzyną i przy tym oczyścić sitko pędzelkiem.
Kolega mechanik, który to robił, zamawiał i mi dawał tylko ceny. Śrubka 9,75€, wąż 125,40€, zbiornik 35,12€, razem 207,74€. Chyba zamawiał z Pol-Carze. Dowiem się szczegółów to dam znać.Gdzie kupiłeś ten zawór? Masz jakiś nr przedmiotu?
Fajnie jak znajdziesz nr częściKolega mechanik, który to robił, zamawiał i mi dawał tylko ceny. Śrubka 9,75€, wąż 125,40€, zbiornik 35,12€, razem 207,74€. Chyba zamawiał z Pol-Carze. Dowiem się szczegółów to dam znać.
Sprawdziłeś jego ustawienie?Ja czyściłem ten zawór nic mi to nie pomogło