1.8 benzynaBo to są zbiorniczki do różnych silników. Jaki Ty masz silnik????
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
1.8 benzynaBo to są zbiorniczki do różnych silników. Jaki Ty masz silnik????
Z mojego rozpoznania wynika że do 2,4 jest tylko jeden typ zbiorniczka o numerze 60694766
i nie ma żadnego numeru zastępczego, stąd uważam że taka sytuacja z wymianą zbiorniczka jest tylko w wersji 1,9
Czyli jak mam 1.8 to nie ma sensu wymieniac zbiornika bo to nic nie da ?
A ty masz tez benzyneKolego jakie masz objawy ? ja mialem nastepujace: po uruchmieniu silnika buczenie potem ustalo i jak jechalem po 10 minutach znów buczenie. Płyn od wspomagania przelewał sie troszke bulgocząc. Wymieniłem zbiorniczek i wszystko ok jest. Cisza,spokoj .
Klejek, czy gdy miałeś jeszcze stary zbiorniczek, przy kręceniu kierownicą na parkingu, na wolnych obrotach, czułeś tzw "gumowanie" podczas kręcenia kierownicą?
Mam takie objawy ze rano wspomaganie chodzi normalnie a po przejechaniu kilku kilometrów jak silnik nabierze temperatury to już kierownica stawia opór i pompa szumi płyn się nie pieniDiesiel.
Zbiorniczek wspomagania do wymiany. Ostanio ja u siebie wymieniłem 133zl zbiorniczek.