[159] Wspomaganie - wielki problem !!!

Ufff, już myślałem że jest zły, bo widzę na nim IIIG. Ale również jest GI/E

poczekaj jeszcze lukne na swoj i napisze Ci jutro.Mam w bagazniku ale wydaje mi sie ze to ten sam.

- - - Updated - - -

ma byc DEXTRON III to najwazniejsze z tego co sie dowiedzialem,a tam widze ze pisze DEXTRON IIIG

ryki daj spokoj mi tez zawyje przy niskich temperaturach.Nie sraj w gacie od razu:D.KuASY jak masz czerwony to ma byc DEXTRON III

Hej
Czarny ale ja mam też gumowanie na kierownicy więc wiesz tak powoli myślę o tej pompie,
czy u Ciebie też występuje???
pozdrawiam

Gumowanie to skutek albo przedliftowego zbiorniczka, albo maglownica się kończy.

wymienisz zbiorniczek i tyle.Ja wymienilem i mam spokoj.Nie pamietam tylko czy przy 2.4 byl taki sam problem.Nie mysl ze od razu pompa czy magiel sie sypnie.Ja nie wiem jakie gumowanie.Takie lekkie mrowienie przy pelnym skrecie mialem ale czy to o to chodzi to nie mam pojecia.W kazdym badz razie nic sie u mnie niepokojacego nie dzieje

Podobno też były problemy z wadliwym zbiorniczkiem

Witam
nie zbiorniczek wymieniłem na poczatku jak ją kupiłem, tak że odpada.
takie właśnie mrowienie jak Czarny opisujesz tyle ze czuć dosyć.
tylko co ma do tego magiel jeżeli dodaje gazu/zwiększam obroty to mrowienie ustaje,
jakby był magiel to by chyba cały czas było???
pozdrawiam

wez olej narazie sprawe.Padnie Ci to sie bedziesz martwil bo po co na zapas.Mi sie nic nie dzieje a wszyscy strasza

niczym się nie różni kompletnie,
SŁUCHAJCIE A TAK NAWIASEM MÓWIĄC TO PODAJCIE ADRESY I CENY:
regeneracja pompy -
regeneracja maglownicy -
JAK KTOŚ MA SPRAWDZONE ZAKŁADY TO POPROSZĘ
będzie z pożytkiem dla wszystkich

A i słuchajcie pompa jest inna w silniku 2,4JTDM od 1.9JTDM/2.0JTDM czy taka sama???

pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót