paweltbu
Nowy
U mnie kanały drożne, ale po wymianie uszczelki jeszcze gorzej zalane. Zapierdziele to silikonem i będę czekał na efekt... już nie mam innego pomysłu. Dobrze że ciepło idzie to bedzie miało jak schnąć.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
oplywy robioneMoże klej trzymający szybę puścił? Odpływy z podszybia udrożniłeś?
Ja mam wodę w bagażniku, ale nie dostaje się przez lampę tylko leci gdzieś z góry i spływa sobie przy skrzynce bezpieczników. Miał ktoś podobny problem? Auto to sedan.
od tygodnia jeżdżę bez wykładziny podłogowej i dziś w już wiem że woda wlewa mi się po wiązce kabli. Mam sedana więc w nadkolu nie ma przewodu spryskiwania tylnej szyby. Czy zanim zabiorę się za podszybie w weekend ktoś podpowie jak uszczelnić i gdzie wiązkę elektryczną?? odpływy robiłem wiosną więc są na bank drożne.