Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Nie musisz tej blachy nawet ściągać całkiem tylko odkręcasz dół górę popuszczeasz odchylasz i ściągasz dparciala uszczelkę i zakładasz nową. W nic nie ingerujesz.
Wysłane Huawei P9 przy użyciu Taptalk
jak pod podałem to rozbierz podszybie i sprawdź kanały odpływowe. ja w poniedziałek rozbierallm lewy odpływ był zatkany na amen. lało się pod pedały i dalej na tył. wyczysciłem wysuszyłem zobaczę co będzie się działo.Panowie pomocy! Jakiś czas temu miałem basen pod nogami pasażera z tyłu. Za radami z tego wątku wymieniłem uszczelki, faktycznie już były w kiepskim stanie. Teraz drzwi suche. Był jakiś czas spokój, może przez to że słabo padało. Od wczoraj bella stała na polu, rano poszedłem zobaczyć jak podłoga i wszędzie sucho, ale wydaje mi się do czasu, ponieważ sprawdziłem ręką pod kablami fotela, tam jest takie zagłębienie. Woda! Ktoś miał jeszcze inny przypadek, że w innym miejscu może podciekać ? Wilgoć też zauważyłem pod pedałami. Dziś ma padać cały dzień, a ja w pracy :/

Mnie dopadło zatkanie kanałów podszybia i sparciane uszczelki wewnątrz drzwi naraz.
Kończę walczyć z drzwiami i mam nadzieję, że już będzie sucho.
paweltbu, sprawdzałeś odpływy wewnątrz drzwi czy są drożne?
nieeee, na to nie wpadłem, w sobotę boczek zrzucę. dzięki. Jak ktoś ma jeszcze jakieś sugestię to będę wdzięczny.
one sa pod ta uszczelka gumowa?najszybciej to zrzucić tapicerowany boczek i odkręcić głośnik niskotonowy, przez jego otwór zobaczysz jak to wygląda (ja lałem też wodę i sprawdzałem czy wszędzie wypływa (3 odpływy)![]()