Wizerunki naszych Belli zimą

opierając się na własnych doświadczeniach, chciałbym pozdrowić wszystkich, którzy wierzą w prognozy pogody ;)

takiej riposty mogłem spodziewać się tylko po kimś kto już zmienił laćki :P
żeby nie było ot moja w smutny i pochmurny marcowy dzień, jeszcze na zimie :D
576468_487371654657784_31195887_n.jpg

tosz jakiej riposty? :P ot taki żarcik :D
po prostu u nas zapowiadali na weekend od dzisiaj najpierw -12 stopni, później -17 i opady śniegu, a we rezultacie póki co 1 na plusie i w niczym to nie przeszkadza letnim gumom. Zresztą ja się prawie nie ruszam chwilowo autem. Ale ogólnie to zazwyczaj gwiżdżę na pogodę i w nią nie wierzę, no chyba, że rozpaczliwie potrzebuję ciepła, a właśnie zapowiadają słoneczny dzień, to co innego :P

Prognozy na okres dłuższy niż 3 dni to już wróżenie z fusów i loteria, że już o jakiś dwutygodniowych nie wspomnę :)
Tydzień temu gdy zmieniałem opony na letnie, na obecny weekend zapowiadali ok 8* w plusie bez wiatru. Jest jakieś 4-5, z dość uciążliwym wiatrem...

Ty to jesteś niedojrzały emocjonalnie :D Raz chesz 15'... Dzień później jednak sprzedajesz te opony i szukasz 17'. Potem jednak 17' nie, bo za duże to 16' telefony, a teraz znowu wersja 1 :)

Moim zdaniem auto ma latem wyglądać, a na 15'... Hmmmm :D
Gdybyś miał wywalić 1kzł na rozrząd, jakąś sumkę na nowe amortyzatory i być może ileś na sprzęgło, to też byś się zastanowił, gdybyś płacił z własnej kieszeni :)

I nie wiem, co ma tu do rzeczy dojrzałość emocjonalna. Każdy liczy koszty. A 15' są oryginalne, mam do nich nowe opony, więc jaki sens ? ; )

I w Wawie biało, drogowcy oczywiście zaspali, ulice pełne błotka pośniegowego, a do tego wszystkiego marznący deszcz :) Mimo wszystko na letnich da się jeździć :)

To fajnie :) Tylko coraz częściej o tym wspominasz to odpowiedziałem bo:

1. Zaczyna mnie to irytować...
2. Bez urazy, ale ch*j Ci do tego ;)
Do tego, na jakich felgach ja będę jeździł ? :D

I niech Cię irytuje :) Pytać mnie wcale nie musisz, jakie mam zamiary co do auta. A i tłumaczyć się nie muszę, bo to nie Twój problem :) Będę miała zbędną kasę i ochotę, to sobie zrobię. Nie będę miał to nie :P

- - - Updated - - -

(...) ale ch*j Ci do tego ;)
A to akurat świadczy o Tobie, bo piszesz to publicznie :)

panowie, dajcie siana, bo zaraz wojna wyjdzie na forum :)
u mnie w Kujawsko-Pomorskiem miało być -12 dzisiaj i śnieżyca :D póki co słoneczko przebija nieśmiało zza chmur, a na śnieg to można sobie popatrzeć na obrazku ewentualnie zeszłorocznych zdjęciach:P

Ja pytam się co będziesz robił przy aucie z ciekawości tak jak ty pytasz mnie. Nie irytuje mnie to, że zmieniasz decyzję i to co robisz przy aucie bo to nie moja sprawa i ch*j MI do tego :D Ja zażartowałem z tym z tą niedojżałością emocjonalną :/

..gdybyś płacił z własnej kieszeni :)
To mnie irytuje, bo to u mnie drażliwy temat :(

A to akurat świadczy o Tobie, bo piszesz to publicznie :)
Może trochę przegiąłem, ale Ty też niepotrzebnie w ogóle o tym wspominasz^

Zacząłem na forum to kończę na forum - ja pasuje...

Ostatnia edycja:
Już sobie wszystko wyjaśniliśmy w domu :P Kłótnia była wynikiem mojego wczorajszego, złego stanu psychicznego spowodowanego czynnikami trzecimi :D

Więc rozumiem, że specjaliści od wizerunku zakończyli już potyczki w tym temacie :P :lol:

To czekamy na zdjęcia śnieg prognozują :D U mnie na razie ani płatka, zobaczymy rano ;)

W Szczecinie też śniegu nie widać.

- - - Updated - - -

Pogoda zmusiła mnie do sprostowania swojej poprzedniej wypowiedzi - śnieg w Szczecinie widać bo właśnie chyba jak napisałem, że nie pada to zaczął po złości.

U mnie też pada a wczoraj było czyściutko ;)

Bella jest ze mną w pracy i czeka na mnie aż skończę :)

dsc0766bf.jpg

Załączniki

• dsc0766bf.jpg
    dsc0766bf.jpg
    118.1 KB · Wyświetleń: 48
Amortyzatory
Powrót