Wizerunki naszych Belli zimą

chciałbym zwrócić honor tym, którzy usilnie wierzą w prognozy pogody i wyczekiwali na zapowiadany śnieg :D

55937-tyle-sniegu-najebao.jpg

To czekamy na zdjęcia śnieg prognozują :D U mnie na razie ani płatka, zobaczymy rano ;)
Godzina 11:15 -> śniegu brak :D

- - - Updated - - -

U mnie też pada a wczoraj było czyściutko ;)

Bella jest ze mną w pracy i czeka na mnie aż skończę :)

MALIIIIIIIIIIIIN ! Pochwal się tą drugą furką z podpisu ! :) melex81@op.pl

Ta zima w tym roku taka kiepska bo prawie 80% postów jest bez zdjęć autek zimą i nie na temat , włącznie z tym :P

ImageUploadedByTapatalk1363250235.715560.jpg zima w gorach nie odpuszcza, a jeszcze chwile temu chcialem zmieniac opony...

Ostatnia edycja:
147ka dostała letnie obuwie, ale na szczęście nie była obecnie potrzebna ;) - 156 dalej na zimówkach i najwcześniej na święta dostanie letnie kapcie - kilka planowanych wypadów w góry jest na święta więc zapewne zimówki się jeszcze przydadzą troche ;)

a jak nienormalny zmieniałem z powrotem na zimowe :D teraz będę dmuchał na zimne i jeździł na zimowych do samego zlotu :P żart, zmienie po świętach w zależności od pogody

Może nie bella, ale wół roboczy do codziennego tyrania:D
Polska połudiowo-wschodnia dla większości zasypana i paraliż... U mnie banan z gęby nie schodzi i dajemy radę:P

Zdjęcie0020 forum.jpgZdjęcie0021 forum.jpgZdjęcie0045 forum.jpg

Tymczasem bella zagarażowana i czeka na odpowiednią aurę:D

a jak nienormalny zmieniałem z powrotem na zimowe :D teraz będę dmuchał na zimne i jeździł na zimowych do samego zlotu :P żart, zmienie po świętach w zależności od pogody

Też miałem zmieniać z powrotem, ale mimo śniegu u mnie drogi czarne, więc odpuściłem sobie na razie :)

Amortyzatory
Powrót