stecek
Nowy
- Auto
- Była: 147 FL, Giulietta 2.0 JTDm Jest: Gje Te klekot
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Gdybyś miał wywalić 1kzł na rozrząd, jakąś sumkę na nowe amortyzatory i być może ileś na sprzęgło, to też byś się zastanowił, gdybyś płacił z własnej kieszeniTy to jesteś niedojrzały emocjonalnieRaz chesz 15'... Dzień później jednak sprzedajesz te opony i szukasz 17'. Potem jednak 17' nie, bo za duże to 16' telefony, a teraz znowu wersja 1
Moim zdaniem auto ma latem wyglądać, a na 15'... Hmmmm![]()
To dobrzeTak się składa, że płacę z własnej kieszeni![]()
To dobrzeCieszę się Twoim szczęściem
![]()
Do tego, na jakich felgach ja będę jeździł ?To fajnieTylko coraz częściej o tym wspominasz to odpowiedziałem bo:
1. Zaczyna mnie to irytować...
2. Bez urazy, ale ch*j Ci do tego![]()
A to akurat świadczy o Tobie, bo piszesz to publicznie(...) ale ch*j Ci do tego![]()
To mnie irytuje, bo to u mnie drażliwy temat..gdybyś płacił z własnej kieszeni![]()
Może trochę przegiąłem, ale Ty też niepotrzebnie w ogóle o tym wspominasz^A to akurat świadczy o Tobie, bo piszesz to publicznie![]()
Nie niepanowie, dajcie siana, bo zaraz wojna wyjdzie na forum![]()
Ja też, choć nawet nie zacząłemZacząłem na forum to kończę na forum - ja pasuje...