Wizerunki naszych Belli zimą

W Poznaniu drogi czarne i suchutkie, a na takich moje letnie opony zdecydowanie lepiej radzą sobie od zimówek i kleją do drogi jak głupie mimo minusów o wczesnym poranku.

Piep. zima dzisiaj już trzy razy mnie wypychali jak bym siedział to bym nawet nosa za drzwi nie wystawiał, al rak jeszcze w dodatku mam pęknięty zderzak :( k... mać. a dzień zacząłem 1:30 z łopata żeby z garażu wyjechać i poco o to wszystko.

kurde dzis mnie tak zasypało ze nie było mozliwosci jakiego kolwiek ruszenia z miejsca;) miejscami ponad metr;) wiec grubo;)

Pozdro dla wszystkich którzy wymienili na letnie - zapraszam na południe.IMG_0267[1].jpgIMG_0268[1].jpg
Trzy godziny dzisiaj stałem w Krzyżówce przed Krynicą - Zdrój. Chwile temu wróciłem do domu, zmęczony, zmarznięty, wkur****

Znam to uczucie :)

Jak dla mnie może sypać jeszcze kilka dni.

Grubo:d Mimo wszystko jednak chyba w troche mniejszym śniegu jeżdziłeś:P Może jakaś ustawka jutro na 2 terenówki jakiś placyk, bączki?? Jakby co pisz PW:P

Co prawda nie Bella ale mój Stilak zimową porą :)

dsc08083a.jpg

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy temat jeszcze aktualny bo już wiosna kalendarzowa ale u mnie sypie w tej chwili śnieg jak oszalały!

A moja 147 dziś wyglądała tak:

attachment.php

A moja w tej chwili cała pod śniegiem!

- - - Updated - - -

A moja w tej chwili cała pod śniegiem!

Ja już letni płyn do sprysków zalałem (cały zbiornik), a tu -15 w nocy. W mordę! Boję się, żeby czegoś mi zamarznięty płyn nie rozsadził.

Zimowo ;)

A moja wygląda tak :)

- - - Updated - - -

Ja już letni płyn do sprysków zalałem (cały zbiornik), a tu -15 w nocy. W mordę! Boję się, żeby czegoś mi zamarznięty płyn nie rozsadził.

W tamtym roku też miałem podobną sytuację przyłapywało na letnim :eek:

Załączniki

• 2013-01-14-008.jpg
    2013-01-14-008.jpg
    142.8 KB · Wyświetleń: 106
Ciekawie ten napis wygląda na scudetto. W stylu klasycznych/historycznych Alf. Domyślam się, że to nie zwykła naklejka, bo raczej na kratce by się nie trzymała. W takim razie z czego jest ona zrobiona?

Co do moich przygód z płynem, to udało mi się wypryskać nieco i dolałem prawie 2L zimowego, ale i tak przyłapało i ni chu chu nie leci.

Scudetto jest przykręcone do grila już kupiłem z tym autko nawiązuje do historii marki też mi się podoba ;)

Amortyzatory
Powrót