Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z 2-3 dni temu widziałem julke "Z0 chudy" ale chyba nikt z forum.

Błękitna 156 SW po fl na ZGR **TM (klubowa ramka z tyłu) ok. 8.00 na pl. Sprzymierzonych. Czyja?

Ta na pewno jego hehehe...chyba że kupił ją... ;p Ale z tego co wiem to kolesia który ma warsztat na końcu Gryfina... :) Kln widziałem twoją 155 właśnie tam ;) ... a jakby ktoś widział granatowego Seata Vario ... to ja :) ...

KLN to już teraz wiem kto lata w Gryfinie taką samą bellą jak moja:D chyba że są takie dwie na Gryfinie ?????? felgi 15 alu ??

Ta na pewno jego hehehe...chyba że kupił ją... ;p Ale z tego co wiem to kolesia który ma warsztat na końcu Gryfina... :) Kln widziałem twoją 155 właśnie tam ;) ... a jakby ktoś widział granatowego Seata Vario ... to ja :) ...
No wszystko zgadza się, z uściśleniem że 156 już jest moja, a 155 stoi tam gdzie stoi i czeka na przyszłego właściciela :)

macki2go, w Gryfinie jest jeszcze druga 156 po liftingu w bardzo podobnym kolorze, ale moja jest teraz a stalówkach. Ty przypadkiem w straży nie robisz?

Wiedziałem, że skądś kojarzę tą łysą głowę... ;)
Często, od dawna w tych godzinach widuję czarną 159 jadącą Wojska Polskiego w kierunku głębokiego. To Ty?

Ostatnia edycja:
tak w straży także na łużyckiej stoi często na parkingu moja bella :D

To ja Tobie kiedyś za wycieraczką zostawiłem ofertę z 17stkami zendera hehe. Musimy kiedyś sprawdzić kto lepiej biegi zmienia skoro mamy takie same motory ;)

pamiętam nie wiedziałem skąd się ta oferta wzięła :D u mnie jest więcej mocy niż seryjnie trochę rzeczy po zmienianych.......zaślepiony częściowo egr, sztywny dolot intercooler głowica i turbo intercooler oraz powerbox w tej chwili na 4 poziomie :P kiedyś trzeba to zmierzyć :D

A kto był dzisiaj na Turzynie szarą 166 na klubowych ramkach (ZST) i się zainstalował obok mojej 159?

macki2go, to Ty przejeżdżałeś dzisiaj koło Galaxy (od strony Domu Marynarza) o 16.30? Bo mijała mnie błękitna 156 SW po fl na ZPY.

tak to ja :D pozdro

ramki są ale przez tą pogodę zostały całkiem zasłonięte przez brud...

dziś widziana w Pyrzycach szara 166 najprawdopodobniej na ramkach klubowych tablice ZGR ktoś od nas ????

Amortyzatory
Powrót