• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Powiedzmy... :P
Wyrwałem z Rodła jak zobaczyłem że wyjeżdżasz z tej bocznej uliczki, zdążyłem dojechać, pomrugać "długimi" i zmienić pas - wtedy ujrzałem "awaryjki" ;) Ale w porównaniu z wczoraj było o nieeeeeeebo lepiej:D

Witam Pomorze.

W poniedziałek 14.11 byłem w Ergo Arenie na koncercie Rammstein. Podjeżdżamy naszym wesołym autokarem :girl_wacko: a tam jakie powitanie... :cool:

alfy ergo.jpg

Jak dla mnie to nie zbieg okoliczności - ktoś od Was?? Ramek nie widać ale tak czy siak fajnie to wyglądało :) Pozdrawiam !!!

Wczoraj na wyprawie do wodopoju zauważona ciemna 156 SW niedaleko bramy portowej. Prawdopodobnie na ramkach klubowych, tyle że przemieszczałem sie właściwie między wodopojami i coś mi na ostrość widzenia padło :)

Wczoraj: Koszalin galeria "Atrium" parking podziemny Srebrna 156 na ZKO.... z ramkami Alfaclubu :)
Parking pod Castoramą ciemna 156 SW FL z naklejką na zderzaku "4szwagier" bodajże ;)

[]Wczoraj: Koszalin galeria "Atrium" parking podziemny Srebrna 156 na ZKO.... z ramkami Alfaclubu :)

widziałem:)

Dziś widziana w okolicach galaxy w Szczecinie srebrna 166 chyba na ramkach w godzinach 14-15 pozdro dla kierownika

Niedaleko Zamku KP często parkuje czerwona 147, zawsze w tym samym miejscu, poniżej "plastyka". Ostatnio zauważyłem że jakiś mur jej bezczelnie w lewą stronę wjechał. Przykro...
Ktoś z forum?

Co chwila widzę na ul. Rynkowej białą Julkę na indywidualnych numerach "KASIA" ktoś zna julke bądź wnioskując właścicielkę Kasię?
No chyba, że męska płeć pogania Julką podkradając kluczyki partnerce:crazy_pilot:

W piątek na 1 piętrze galaxy znowu widziana 166 na ramkach klubowych :D

Czerwona 156 przed FL na Wojska, chyba z klubu bo był uśmiech i pomachał:)Pozdrawiam kierowcę!!!
Często widuję czarną 159 na Wojska, ale to chyba ktoś niewtajemniczony, bo nawet nie spojrzy:/

Ostatnia edycja:
W czwartek ciemna 166 na klubowych ramkach na terenie szpitala w Zdrojach, machane, trąbione, niezauważone... ale cóż, kierownik był przed położnictwem, miał prawo być rozkojarzony :)

Ostatnio widuje dwukolorowego Spiderka i ciemna 166 niedaleko biblioteki PUM i akademików PUM. Będzie czas, przyjrze się lepiej :)

Amortyzatory
Powrót