• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam czerwone MITO, które stało koło Lidla na Szwederowie w piątek - stałam blisko po przekątnej, obok było za mało miejsca co by cyknąć fotkę :)

dzisiaj koło 14 na Poznańskiej czarna 166 ZGR na ramkach klubowych i mały szok przeżyłem widząc 156 sw na gdańskiej z kogutem taxi korporacji t4y... a myślałem, że to jedyna marka samochodu nie nadająca się na taxe ;)

dzisiaj koło 14 na Poznańskiej czarna 166 ZGR na ramkach klubowych i mały szok przeżyłem widząc 156 sw na gdańskiej z kogutem taxi korporacji t4y... a myślałem, że to jedyna marka samochodu nie nadająca się na taxe ;)
Właśnie też widziałem tę taksówką, ale myślałem, że to przewidzenie:P.

Wracając przed chwilą do domu spotkałem tą taxi 156 SW na Hożej:) Co więcej, kierowca pierwszy mrugnął mi długimi! Miło:cool:

PS. Może gdyby jej właściciel zarejestrował się na forum i podał namiary na siebie, to zyskałby kilku klientów spod znaku AR. Ja na pewno chętnie bym korzystał:)

Franek Strzelba Czy aby w sylwestra nie widzieliśmy się na Orlenie w Myśliborzu ?
smile.png

O kurde, faktycznie stała za mną poliftowa 156 SW (chyba ZPY)! Ale jakoś nie załapałem, że to Ty;) Sory wielkie!
Czemu mi nie mrugnąłeś jak wracałem do auta?!:)

Ostatnia edycja:
Nie Ty jeden Franek!
Jak go spotkam gdzieś na mieście to wysępie wizytówkę :)
Raz staliśmy wspólnie na światłach ale wtedy o tym nie pomyślałem :(

Powiem Ci więcej - specjalnie zawróciłem żeby zamienić z nim słowo, ale jak podjechałem to akurat odjeżdżał z klientem.

O kurde, faktycznie stała za mną poliftowa 156 SW (chyba ZPY)! Ale jakoś nie załapałem, że to Ty;) Sory wielkie!
Czemu mi nie mrugnąłeś jak wracałem do auta?!:)

Machnąłem wcześniej ale chyba nie zauważyłeś, a ja zwątpiłem czy to aby na pewno Ty (nie miałeś klubowych ramek ;) choć teraz sam sie sobie dziwie :/ . Nic to, pozdro i do następnego :)

P.S. Blachy mam ZGY

Machnąłem wcześniej ale chyba nie zauważyłeś, a ja zwątpiłem czy to aby na pewno Ty (nie miałeś klubowych ramek ;) choć teraz sam sie sobie dziwie :/ . Nic to, pozdro i do następnego :)
P.S. Blachy mam ZGY

Jak wracałem do auta to widziałem w środku dwie osoby z przodu, ale nie zanotowałem żadnego uśmiechu więc pomyślałem że to kolejny "Alfiarz z przypadku";) A że dużo takich ostatnio spotykam, to mój zapał do pozdrawiania wszystkich w AR nieco osłabł. Ale jednak takie sytuacje dodają wiary w Alfisti (że nawet w Myśliborzu, na tym zabiedzonym peerelowskim CPN-nie, można spotkać "swego";)
Do następnego!

No to urządzamy polowanie na Pana taksówkarza :)

Polowanie można niniejszym uznać za zakończone;)

Pan taksówkarz nazywa się Rafał. Zagadnięty godzinę temu na pl. Szarych Szeregów.

Z tego co się wiem to pod maską kryje się 2,4 JTD, a auto wyprodukowane zostało w 2002 roku.
W środku ma czarną skórkę, a na zewnątrz progi od Sportpacka (nie wiem czy reszta elementów pakietu jest na pokładzie czy to tylko same progi jak u cuoreventi). Więcej szczegółowych informacji na temat egzemplarza u kierowcy;)

Za jego zgodą umieszczam nr tel. pod którym można zamówić Alfataryfę - 601 755 989.

Zaprosiłem go także na forum. Co prawda nie spytałem o rabaty dla Alfaholików, ale myślę że wszystko da się zrobić;)

Wczorajsze spotkanie przy Fali :) czyja ta czarna ślicznotka? :)

IMG_20120112_125011.jpg

Dziś moim sportowym, sorry, służbowym AYGO ganiałem czarną 156 SW po Kamieniu, ramki klubowe były, dogonione nie było :(

Czarna, albo ciemna 156SW (z ramkami) na targach ślubnych. Jeśli ktoś ślub planuje i potrzebuje zakupić obrączki to może odezwać się do mnie. Dla Alfaholików rabaty ;)

Dziś moim sportowym, sorry, służbowym AYGO ganiałem czarną 156 SW po Kamieniu, ramki klubowe były, dogonione nie było :(

To chyba mnie ganiałeś bo chyba tylko ja z Kamienia mam klubowe ramki,ale żadnego AYGO nie widziałem, w alfie świat tak szybko znika:)

To chyba mnie ganiałeś bo chyba tylko ja z Kamienia mam klubowe ramki,ale żadnego AYGO nie widziałem, w alfie świat tak szybko znika:)
Wychodzi że Ciebie :) goniłem za tobą kawałek, gdy juz się ucieszyłem że Cię dogoniłem to okazało się że tylko na chwile zwolniłeś na skrzyżowaniu....
Toyota AYGO - nie pali dużo, nie rzuca sie w oczy, nie wygląda ciekawie, nie przyśpiesza. Miłeś więc prawo nie zauważyć.

Amortyzatory
Powrót