• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Wczoraj na Wyzwolenia po 17 srebrna 166 na klubowych.Kierownik dał o sobie znać hehe.Dogonił wyrównał wymiana uśmiechów i każdy w swoją stronę:)
Wybacz kolego ciężkie dni w pracy.Następnym razem zatrzymam się i pogadamy:)

Wczoraj na Wyzwolenia po 17 srebrna 166 na klubowych.Kierownik dał o sobie znać hehe.Dogonił wyrównał wymiana uśmiechów i każdy w swoją stronę:)
Wybacz kolego ciężkie dni w pracy.Następnym razem zatrzymam się i pogadamy:)

Nie ma czego wybaczać...też nie miałem niestety czasu na pogawędke...imieninowe % już sie chłodziły :)
Fajnie spotkać na centrum kogos kumatego :) kto przysmajli i odmacha :)
pozdrawiam

Pozdrowienia dla Pani w 156 SW numerów nie zapamiętałem :P, widzianej na Basenie Górniczym, ja odbiłem na Dąbie a Pani pomknęła prosto :)

Pozdrowienia dla kierowcy latającej* ;) 147 na blachach ZLO z którą przejechaliśmy wspólnie kilka kilometrów drogi nr 20 przed Węgorzynem w zeszłą sobotę.

* 147 ładnie pofrunęła na jednej z hopek.

Pozdrowienia dla kierowników widzianych wczoraj w Złocieńcu: czarnej 159 na ZDR i czerwonej 33 blach nie dojrzałem.

Pozdrowienia dla kolegi ze szczecina w bordowej 156 widzianego na Alei Piastów.

Widzisz Łukasz A. dzisiaj też nie było czasu porozmawiać...na 6 do pracy :)
pozdrawiam

No bywa Endrjus:) ale trochę mnie wystraszyłeś hehe.Ja tu zaspany a koło mnie coś przeleciało jak by z procy wystrzeliło:) Ja też na 6 niestety.Pozdrówka kolego:)

Taki oto obrazek zarejestrowałem w sobotę na Małopolskiej:

36858-widziany_widziana-f5742148.jpg

36859-widziany_widziana-1e486d7a.jpg

cudny widok.....

Pozdrawiam czerwoną Brerę na blachach CB widzianą w Lubiczu.

Kolega w granatowej 147 JTD 16V na nowych szyldach ZGL, z nową ramką klubową, nowymi felgami i nowymi "zimówkami" ustrzelony przed chwilą na Bramie Portowej;)
Staliśmy obok siebie na pasach, ale byłeś tak skupiony na jeździe że nawet mnie nie zauważyłeś... Za to Twoja pasażerka miała uśmiech od ucha do ucha:)

Wybacz, ale jak rano jadę do pracy to prawie nic nie widzę - jeszcze śpię. Jeszcze do nowych rzeczy możesz dołożyć, gumowe dywaniki, przepływomierz, a zaraz będzie ogranicznik drzwi.
Dlaczego nie podobają Ci się moje zimówki ? Przecież są też nowe...

Ostatnia edycja:
1. Dziś wieczorem 166 koło Dworca PKP, Endrjus to chyba Ty?
2. A któż pomyka srebrną 156 SW z reklamą firmy remontowej na zadku? :)

Amortyzatory
Powrót