• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Wczoraj ok.18 pod Makro w Koszalinie:

srebrna gtv na ZK......
czerwona 147 na ZK..... (chyba TKfoto) ramki klubowe miała :)

Wczoraj ok. godziny 12 srebrna 147 na ZKO....(oramkowana-jak dobrze zauważyłem ;) ) pod salonem mercedesa w Starych Bielicach

Szara 156 SW na PCT.... widziana w pobliżu giełdy w Koszalinie.
Bordowa 156 na GSL.... widziana w okolicy Białogardu.
Czarna 159 SW ZBI..... widziana w Białogardzie na ul. Połczyńskiej :) Pomrugane, odmachane (morda się zacieszyła, ale po głowie chodziła myśl czy aby na pewno to było pozdro, czy może podziękowanie za ostrzeżenie przed miśkami ;) )

---------- Post added at 19:28 ---------- Previous post was at 19:27 ----------

Ruda pewnie hehe

Czyżby planowała zmianę na mietka?... ;)

Obawiam się, że rozczarujesz się jak zobaczysz obitego kameleona...

Bo taka jest, a prowadzi się... jest stworzona dla szczecińskich rond ;)

Moja się nie prowadzi.Za ciężki przód ma.A tak nawiasem to nic mi nie mów o szczecińskich rondach,jezdniach i ogólnym jeżdżeniu po tym mieście.Wszyscy się wszędzie gdzieś śpieszą dlatego przerzucę się chyba na autobusy i łażenie z buta bo nie chcę stracić mojej lalki:) Byle jeszcze dwa lata tu odbębnić i wracam na swoją wioskę bo inaczej tu zwariuję.

Pozdrowienia dla kierownika, który parkuje swoją czerwona 156tke na wojska polskiego naprzeciwko lodogryfu, piękny kolorek :)

Franek namierzyłem Cię dziś kolo 18 na skrzyżowaniu z niemierzyńska;)

Kurde, a ja Ciebie nie zauważyłem... Skupiałem się na jak najdelikatniejszym przejechaniu przez te "wykopaliska".
Pamiętam, że jechała tam za mną taxi, ale 159 nie rzuciła mi się w oczy. A gdzie byłeś?

Oj dużo dzisiaj widziane ;)
Na drodze nr 6 okolice Biesiekierza Bordowa 159 na WF...... mrugałem ale kierownik nie z czaił o co cho i myślał, że miśki stoją-zaczął hamować :D
Parking podziemny galerii Atrium (Forum) Czarna GT na ZK......-czyja to? Może Lukasz A. będzie wiedział :)
Koszalin 4-go marca Czarna Giulietta na GS..... :)
I było jeszcze tego trochę, ale to raczej zwykli użytkownicy ;)

Amortyzatory
Powrót