• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
czy to ktoś z forum parkował czerwoną 156 sedan przed FL (ze sportpackiem?) w niedziele nad ranem pod klubem Hormon? :) tablic nie pamiętam ;]

wygląda całkiem całkiem...:)

Jeszcze żadna kobieta w Alfie mi nie odmachała...
Tak więc jeśli widzę że kierowcą jest kobieta, nawet nie zadaje sobie trudu by pozdrowić.
To miałem na myśli

mnie nikt jeszcze nie zamachał, nie zamrugał ...eh....

Klara - w jakich okolicach można Cie widzieć? będe się lepiej rozglądał :)

Pozdrowienia do kierownika czarnej AR 159 SW na ZS parkującej przy ul. Szarotki. Tuż za rogiem często mamy taki obrazek:
dsc00222m.jpg

kierownika pierwszej 156 zblurowałem. nie wiem czy jest na forum.

Załączniki

• dsc00222m.jpg
    dsc00222m.jpg
    183.4 KB · Wyświetleń: 54
Ta ostatnia to Twoja?

Ja wczoraj ustrzeliłem 156 Q4 na świeżych Szczecińskich blachach. I o dziwo nie był to Crosswagon

Pozdrowienia do kierownika czarnej AR 159 SW na ZS parkującej przy ul. Szarotki. Tuż za rogiem często mamy taki obrazek:

O, widzę że ktoś mieszka na Radogoskiej 9a ;) Mieszkałem tam kilka studenckich lat...

Ta 166 w kameleonie należy do architekta z biura architektonicznego na dole.

O, widzę że ktoś mieszka na Radogoskiej 9a ;) Mieszkałem tam kilka studenckich lat...

Ta 166 w kameleonie należy do architekta z biura architektonicznego na dole.

Hehe. Nie mieszkam tylko pracuję..właśnie w biurze o którym piszesz :) 166 to cacko szefa. Fota zrobiona z okna pracowni.

Cuoreventi - tak, ostatnia moja :)

Hehe. Nie mieszkam tylko pracuję..właśnie w biurze o którym piszesz :)

Mieszkałem dokładnie nad tym biurem... Raz nawet Twój szef z wąsem był u nas, bo wam z sufitu ciekło na biurka za naszą przyczyną;) EOT.

Ładny kolorek tej 166 - IMO rzadko spotykany na tym modelu. Ale szef już jeździ nią parę ładnych lat, co? Minimum od 2005 roku.

Ładny kolorek tej 166 - IMO rzadko spotykany na tym modelu. Ale szef już jeździ nią parę ładnych lat, co? Minimum od 2005 roku.

Alfa jest 99 a szef jeździ nią na pewno dluzej niz od 2005 jakoś. Mogłeś też widywać drugą alfę - 164 w szarym lakierze, ale ta już sprzedana.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót