Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Nie pozwalam :) ale fakt, często jeździ szybciej niż ja...
Ja omijam niespodzianki Polskich wspaniałych dróg :) Choć jak to z kobietami...jak jadę normalnie (przepisowo) to mówi co się tak wleczesz dzisiaj, jak mam dzień wysokich obrotów to się pyta czy ktoś nas goni? :) Nie dogodzisz :)

Teraz stacjonuje na 5 lipca. Robicie jakieś spoty w szczecinie?

Już z wyprzedzeniem pozdrawiam wszystkich Alfistów spotkanych w Szczecinie :D
To tak, gdybym nie zdążyła odmachać :)

Ostatnia edycja:
Pozdro dla kolegi w 147 dzis w Koszalinie. Numer rej. ZKO60UL z ramkami klubowymi. Zostałeś sfotografowany od tyłu... :)

Czy to tylko moje odczucia czy jakiś standard, ze mito i giulietty się nie "kłaniają"?
Jakby ktoś widział czarną 159 SW w Szczecinie - to ja! Początek rejestracji ZS, koniec X.
Z reguły macham... no chyba, że się zagapię :-)

Ja już nie pamiętam kiedy ktoś mi odmachał. Generalnie im starszy model Alfy tym więcej szansy na pozdrowienie...

Jeszcze nigdy nikt mi nie odmachał z Julki czy Giulki...choć w ZS 159 też nie często odmachają..

My w 159 machamy sobie częściej na ulicach bo rano się jeszcze w serwisie nie widzieliśmy ;)

Endrjus widziany jakoś w tygodniu ok.8 rano.Przy dworcu wysadził jedną panią a zatrzymał się w miejscu zawrotki autobusu 75.Permanentna inwigilacja z mojej strony:)

A ktos z forum mieszka na warszewie w okolicach alpejskiej? Bo na podworku 159sw, 156sw, gt i czasami jeszcze z tej okolicy wyjezdzala brera ale nie jestem pewien czy to z tego samego domu.

Lukasz ja Ciebie tez czesto widuje na kolumba...ostatnio jechales dwa auta za mna :)

Pozdro dla oramkowanego kolegi ze szczecinka (156sedan, chyba ciemnozielona), ktory stal wczoraj ok. 17 na takim dosc sporym parkingu niedaleko lidla :)

Amortyzatory
Powrót