• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany....Widziana.

Pozdrowienia dla kierowcy chyba 156 mijanego dziś po 12 w okolicy Goleniowa .Nie oramkowany ale łapki były :).
Oraz 3 alfy widziane dziś ok.15 w Rewalu , byłem na spacerze i widziałem je tylko jak przejeżdżały ul. Wł. Łokietki ;).
Pozdro dla wszystkich alfistów z zachodniopomorskiego .
Zapewne jedna z 3 widzianych w Rewalu to moja. Pozdro

Dareme widziale Cie dzisiaj przed dosc specyficznym miejscu: ) czy zalatwiales tam to co mysle ze zalatwiales? :)

Dzisiaj spogladajac w lusterko zobaczylem cos co wywolalo u mnie najpierw mega zdziwienie a pozniej mega banan :) Alfa 166 na Taxi :)

Zeby nie bylo ze reklama...powiem tylko ze to taka zMIXowana taksowka :)

Duńska na Teskoju, czarne "666"....zaglądałem jak złodziej;), oblazłem z każdej strony - Kawał dobrego statku. Pozdrawiam kierownika

Pozdrawiam pozdrawiam :) trzeba bylo zasiasc do srodka otwarta byla :)

Rozmawiałem z Pawłem i wolałby jednak nie dawać swojego prywatnego numeru.Jak co to pytajcie o numer boczny 24 w Mix Taxi.

Szwagier pracuje w jednej z korporacji szczecińskich i mówił mi, że mają oficjalnie zakazane kursy na prywatny telefon.

Dzisiaj lekko po ósmej na manhatanie widziana czarna alfa 666 wyglądająca jak 166tka po lifcie :P

Heh to moja niunia jechala do pracy :)
Model 666 pozostal po poprzednim wlascicielu ale faktycznie wyglada jak 166 FL :)

Amortyzatory
Powrót