Widziany....Widziana.

Hej nie wiem czy to nie byłem ja bo często tam stoję. .tylko ze mam bardzo ciemno niebieski.pozdro

A ktos z forum mieszka na warszewie w okolicach alpejskiej? Bo na podworku 159sw, 156sw, gt i czasami jeszcze z tej okolicy wyjezdzala brera ale nie jestem pewien czy to z tego samego domu.

Nie na Alpejskiej, ale na Duńskiej. I często Cię widuje, ale rzadko odmachujesz;)

Po Warszewie kręci się też m.in. czerwona przedliftowa Brera, ale właściciel chyba nie forumowy...

Ciemno bylo, ja po robocie glodny zasuwalem po jakies zarcie, do tego wialo jak cholera i deszczem zacinalo... lubie szczecinek <3

Nie na Alpejskiej, ale na Duńskiej. I często Cię widuje, ale rzadko odmachujesz;)

Po Warszewie kręci się też m.in. czerwona przedliftowa Brera, ale właściciel chyba nie forumowy...
na dunskiej wypatruje studzienek. le na alpejskiej jest domek gdzie na podworku stoja te cuda co wymienilem :) czesto przechodze tamtedy jak spaceruje

Pozdrowienia dla kierowcy ze "złotej" 147 FL widzianej na trasie pomiędzy Wałczem a Piłą. Było mrugnięcie lecz nie zdążyłem z reakcją odwrotną :) Na tablice też nie zwróciłem uwagi.

Dareme przelstywales wczoraj kolo 18 przez rindo na Warszewie? Jak tak to sprawdz kolo prawy ptzod...dziwnie wygladalo...ale nie jestem pewny czy to Ty...daleko stalem w ciemnicy strasznej :)

Dzisiaj Dareme ustrzelony dwa razy...raz odmachane...ale na Warszewie to nas nie powinno dziwic :)

Kolo 19:30-20:00 na trasie "mega" rondo a osiedlowy "gnojak"...wracales z city chyba trzeci w kolumnie aut :)

Dziś wieczorem na Milczańskiej
333.jpg

Zaparkowana tak by ją podziwiać :)

Chlopaki kojarzycie blekitna AR 155 na czarnych blachach? Znany jest nam wlasciciel tej perelki. Widzialem ja ostatnio kilka razy...wyglada jak by przed chwila wyjechala z salonu na Bialowieskiej :)

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 spotkanego zaraz za Międzyzdrojami w kierunku na Szczecin

Pozdrawiam kierowcę 159, którego mijałem dziś w miejscowości Sucha Koszalińska przed godziną 17. Światła + "OK" zawsze na plus:) Poprawa humoru w poniedziałek murowana.

Pozdrawiam kolegę w przepięknej białej 33 na czarnych blachach SCB, widzianego przed chwilą na parkingu Reala na majowym.

Ktory Alfaholik wlasnie sprzata swoja czarna 146 na Ehrle na Mahnatanku? :) a dziewczyna stoi i patrzy zamiast pomoc...

Amortyzatory
Powrót