• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany....Widziana.

Pozdrowienia dla kierownika granatowej 147 ZGL... na klubowych ramkach widzianej dzisiaj w Goleniowie pod Netto około 12.

to się wydało, zostawiłem ojcu auto i już była runda po mieście...

pozdrawiam kierownika srebrnej 156 16V rej. SO lub SG... na ramkach w Dziwnowie. Przed chwilą zawracałeś albo wjeżdzałeś na posesje.

Pozdrawiam kierowcę czarnej 159tki która wjechała komuś wczoraj w tyłek tuż za basenem górniczym w stronę centrum :P wyklepie się!

Pozdrowienia dla Spidera widzianego dzisiaj na Klonowica. Nawet rasia byla. :)
Czyja 166 stala dzisiaj przy warsztacie u Ryska na zalomiu? Blaszki ZGL i chyba rameczki klubowe.

Dareme byles dzisiaj swoim KApiszonem w Teskoju na Dunskiej?

Pozdro dla kolegi z bordowej 159 na ramkach widzianej w rewalu ; D bylo pozdro wzajemne. Jechalem 47 ;) pzdr

A jak:) nawet widzialem Twoja druga Polowke w tesco ale ze wracalem z d%brej imprezy to wstyd bylo podejsc :)

Widziałem jednego z kolegów? (chyba, ramki Pablogarage) dzisiaj w odległym Łódzkim w Tomaszowie Mazowieckim (stała pod moim blokiem wczoraj) - pozdrawiam!

attachment.php

Załączniki

• IMAG0055.jpg
    IMAG0055.jpg
    57 KB · Wyświetleń: 357
Pozdrowienia dla kolegi wypoczywającego nad Bałtykiem :)

attachment.php

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    104.6 KB · Wyświetleń: 335
Pozdrowienia dla kolegi ze 156 SW lift srebrna na klubowych ramkach widzianej w Międzyzdrojnach:cool:

Pozdrawiam kierowce 159 widzianego w Wysokiej Kamieńskiej.

Wystukane panewką z miski dwulitrowego TS'a

Pozdrowienia dla kolegi w czerwonej 147demce GBY która wyprzedzałą nas za Szczecinkiem na trasie na Człuchów. Na pewno obrazek holowanego Cinquecento przez moją 147demke musiał być zabawny :D

Pozdrowienia dla kierowcy chyba 156 mijanego dziś po 12 w okolicy Goleniowa .Nie oramkowany ale łapki były :).
Oraz 3 alfy widziane dziś ok.15 w Rewalu , byłem na spacerze i widziałem je tylko jak przejeżdżały ul. Wł. Łokietki ;).
Pozdro dla wszystkich alfistów z zachodniopomorskiego .

Amortyzatory
Powrót