Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Granatowa 147 widziana na moście Gryfitów 28.06.2013 około 11. To byłeś Ty Yeye? Nie zdążyłem unieść ręki, ale Ty też się przyglądałeś tylko :P

Pzdr dla kolegi spotkanego dziś na A1 w Nowych Marzach. Mam nadzieje że się jakoś dokulałeś do Wrocławia na tych 4 biegach:)

gigi, tak to byłem ja. Twoje tablice mnie zmyliły. Macham tylko tym, których znam.

Pozdrowienia dla szofera/ki 156ki który/a 21.06 zafundowala belli mycie pod plejada w sosnowcu okolo godziny 15 - furman z czarnej SW na dojczblachach ;)

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Widziana dzisiaj srebrna 156 ZST... na Ofiar Oświęcimia. Klubowe ramki. Kogo?

Czarna 156SW, ramki klubowe, tablice GST widziana w niedzielę po południu na parkingu pod makiem w Grudziądzu. Pozdrowienia z niebieskiego STILO

Widziana czarna 159 Sportwagon :) Na rondzie między Castoramą a CH Atrium w Koszalinie.
Odmachane :)

Moja stoi na parkingu przy bloku. Miałem przestawić obok Twojej, ale nie.chciało mi się wchodzić na górę po klucze

A powiem Ci, że nawet nie zwracałem tym razem uwagi na parking (co zazwyczaj robie, oblukam co fajniejszego stoi), bo bardzo się spieszyłem a potem do Casto po zakupy na remont robiłem. Trzeba się kiedyś zgrać na jakiś spocie.

Dzisiaj na trasie nad morze Biały Bór-Koszalin

Pomachane AR 159 SW Czarna - rejestracja CBY xxxxx, ale chyba nie zauważono :)

Pomachane i odmachane AR (chyba) 156 SW po FL - rejestracja CBY xxxxx - bardzo dziękuję

Widziana czarna 147 w Miastku GBY SN.... pod Rosmannem przejeżdżała.

Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156 na ZS widzianej dziś, godz. 14:20 na trasie Koszalin-Sławno w okolicach skrętu na Darłowo :)

Amortyzatory
Powrót