Widziany....Widziana.

Pozdrowienia dla kierowcy (chyba 155) czerwona na ZK widziana na DK 5 między Poznaniem a Lesznem na rondzie w Głuchowie...
Wstyd sie przyznać ale jechałem hitem tuningu Mk4 TDI :D hehe

Pozdrowienia dla kierowcy (chyba 155) czerwona na ZK widziana na DK 5 między Poznaniem a Lesznem na rondzie w Głuchowie...
Wstyd sie przyznać ale jechałem hitem tuningu Mk4 TDI :D hehe

Ciekawe kto to mógł być? Pamiętasz może jakieś cyferki z numeru rejestracyjnego?masz pewność,że to 155 było?:)

A moja niestety śmigać już nie będzie,gdyż ubezpieczyciel zadecydował szkodę całkowitą :( i choć bardzo bym chciała to niestety męska część mojej rodziny nie zgadza się na zakup nowej AR, ponieważ skoro się tak zgniotła przy niewielkiej prędkości to nie jest to bezpieczne auto dla mnie.Mimo 6xAirbag.Z bólem muszę znieść to rozstanie z moją Princessą.Może za jakiś czas znów będę właścicielką pięknej Włoszki.Pozdrowienia dla wszystkich Alfistów:girl_wacko:

Wydaje mi się,że to był coldstone patrząc po tym co napisał stronę wcześniej.Jeśli to on to już wiem co to za 155 było :)
cuoreventi umyje je w sobotę.Pasuje?:P

Łukaszku, ja tu jestem ciągle;)

Niestety, w piątek lub sobotę mam kolokwium, a po tym lecę gdzieś za miasto...
Ale może... Jakby opóźnić trochę wyjazd...;) Nie mówię kategorycznego "nie":)

Niestety, w piątek lub sobotę mam kolokwium, a po tym lecę gdzieś za miasto...
Ale może... Jakby opóźnić trochę wyjazd... Nie mówię kategorycznego "nie"

Wpadaj wpadaj. Mamy sporo do przegadania :)
A rozmowa przebiegła pomyślnie, tyle że jeszcze muszę potwierdzić swoją przydatność do wykonywania zawodu :)

To jak jesteś tu ciągle to chociaż odezwał byś się w wątku:) a nie,że po kolei muszę ludzi werbować:P Wpadnij chociaż na chwilkę:)

Amortyzatory
Powrót