• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla właścicieli trzech 147mek, które napotkałem dziś w Rewalu:
-czerwona na ZS
-czerwona na ZGR
-błękitna na ZGL

wszystkie stały na parkingach

Dziś na drodze Grudziądz - Toruń mijałem się z jakimiś klubowymi Alfami, ale taki byłem zajęty patrzeniem czy mają klubowe ramki, że nie wiem jakie miały blachy i teraz nawet już nie pamiętam jakie to były Alfy :D Jedna to na pewno GT :)

Doszły mnie słuchy, że pojawiła się w Szczecinie 147-emka Ducati Corse Q2... Bodajże czarna. Widział ją ktoś? Forumowa?

Owszem ciekawa. Ale na spocie jej nie zobaczysz. Pozdrawiać też nie ma sensu. Niestety.

pozdrowienia dla czarnej 156 sw o nr lu.... widzianej w południe w Pobierowie

Dzisiaj o 17 w pobliżu Kaskady czarna 159 SW na klubowych ramkach - kolega jak widziałem na gościnnych występach w mieście portowym, bo na szyldach KOL *****.

A na skrzyżowaniu Słowackiego i Krasińskiego poliftowa 156 SW na ZGY ***** (aż wstyd przyznać, ale nie pamiętam którego kolegi...) :)

w Świeradowie Zdroju(dolnośląskie) widziana czarna 159 SW na pomorskich tablicach i klubowych ramkach. o ile dobrze pamietam to był to piatek 10.08 około godziny 12.00.pozdrawiam

1. Od pewnego czasu śmiga po Szczecinie ciemna GT na warszawskich tablicach, parkuje niedaleko deptaka. Nowy Alfista przybył :) Wysłałem mu namiary na forum, zobaczymy, może się pojawi.
2. Wczoraj byłem w serwisie na AKE Gumulak, niestety stały tam dwie Alfy, obydwie 156 z czego jedna V6. Dostawiłem do nich trzecią, swoją :(

- - - Updated - - -

Wracając dziś z pracy, na ul Bocznej niedaleko św Józefa widziana klubowa 156 o numerach RZE ..... Któż to?

To moje cudo V6 upolowane i przywiezione aż z Rzeszowa.Kripp moja Alfa wymaga wymiany paska ,interwencji blacharza(nie wiem czy zauważyłeś) i drobnej diagnostyki.Gdzie się udać w Szczecinie?Pozdrowionka

Gratuluję zakupu i witam na forum!
Odnośnie warsztatów to jest założony specjalny wątek, ja polecam Pikero albo AKE Gumulak jesli chodzi o pasek, Krzysiu Gumulak pomoże też z diagnostyką, ale w tym temacie nie masz lepszego niż kolega cuoreventi :) z forum.
Z blacharką Ci nie pomogę, ale przeczytaj wątek, który podlinkowałem.

W zeszłym tygodniu byłem z wizytą na Kujawach iw miejscowości Chodecz wypatrzyłem ładną, bordową 164 Super na miejscowych blachach (niestety bez ramek). Muszę przyznać, że linia tego auta ma coś w sobie...

159 sw na klubowych ramkach widziana w wekend na światłach ulica Przyjaciół Żołnierza koło budowanego maca, pozdrowienia poleciały ale kierownik patrzył, patrzył i nie widział:) i dzisiaj ta sama na parkingu lidla ul. Krasińskiego (nr.rej. xxxx80x) Kolejna 159 dumnie kotwiczy na parkingu squash center na Żytniej.

Amortyzatory
Powrót