Widziany....Widziana.

Więcej wiary Panowie! Powrót był z trzeźwym kierowcą;) Trzeba innych zarażać pasją do AR! Jak się przejadą, to od razu miękną im rury...;)

Dziś w Niemczy (dolnośląskie) mijałem czerwoną 155 z ramkami i tablicami ZK (w miejscu, gdzie robią drogę i są światła). Mrugałem i machałem ze Stilo z ramkami :D... odzew był, ale nie wiem, czy ze względu na ramki, czy z innego powodu :)

Pozdrawiam :)

Dzisiaj widziana czerwona 155 V6 na rondzie Giedroycia ;)
Łukasz dojrzałem Cię w ostatniej chwili we wstecznym lusterku ale nie zdążyłem już zareagować.
Pozdrawiam Rychu

Dzisiaj na Kolumba mijana czarna Brera. Już ją wcześniej widziałem. Ciekawe czy to ktoś z forum. Swoją drogą to pierwsza jaką widziałem w Szczecinie.

Zajedź częściej w okolice szpitala na Pomorzanach, okolice głównej bramy. Domyślam się że tam ta Brera zmierzała. Jeśli widziałeś ta o której myślę, to nie jest to osoba z forum a to auto jest w Szczecinie już od kilku lat, co najmniej od 2009r. Wiem że nie jest to pierwsza Alfa tego gościa, ale nie pamiętam jaką miał wcześniej.

Pozdrawiam kierowcę/ kierowniczkę czarnej 156 kombi stojącej pod hotelem staromiejskim w Kamieniu Pomorskim

Byłem wczoraj w wałczu , widziałem kilka belli , w tym trzy w których byli kierowcy , jest ktoś z Wałcza na forum ?

Wczoraj widziana czerwona 156sw na klubowych ZS59..U na Chopina.Przyznać się,kto imprezował w Kubusiu?:) Też tam byłem na chwilę,ale niestety nie rozpoznałem nikogo od nas:(

W weekend widziałem 156 z oznaczeniami klubowymi w Złocieńcu - pozdrowienia.
Wczoraj mignęła mi srebrna 156 SW na Szczecinie z piękną czapą śniegu na dachu, wstyd. Nie pozdrawiam.

Pozdrowienia dla kierowcy 166 po FL na rejestracji ZPY który szukał drogi na Kaszubską :)
Oczywiście ramki klubowe były :)

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159, który dzisiaj mi pomachał pod realem na słonecznym w Szczecinie. Bardzo podoba mi się ten zwyczaj machania sobie :). Ostanio jechałem z przyszłym szwagrem, który ma Octavię i był mocno zaskoczony kiedy miła Pani ze 159 mi pomachała. Zapytał "znasz ja?" na to ja że nie ale mamy takie zwyczaje wsród włascicieli naszej marki.

Amortyzatory
Powrót