Lukasz A.
Moderator
Dziś o 18:55 na Przyjaciół Żołnierza widziana czarna 159sw.Nie wiem czy nie popierdzieliłem nr rej ale coś 4108 albo na odwrót
Łysy pan w przyciemnianych okularach
Możliwe że ten sam co widział wolli
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Dziś o 18:55 na Przyjaciół Żołnierza widziana czarna 159sw.Nie wiem czy nie popierdzieliłem nr rej ale coś 4108 albo na odwrótŁysy pan w przyciemnianych okularach
![]()
Pokaż załącznik 67461 z pewnością w waszych stronach widzieliście już tą alfę. w marcu tego roku byłem w Międzyzdrojach i przypadkiem natknąłem się na nią. ale kilka dni temu będąc w Świnoujściu także spotkałem ją zaparkowaną gdzieś obok jakiegoś sklepiku.ciekawi mnie czy jest to Alfa od Nas z forum? pozdrawiam z "gór"![]()
Dziś w Szczecinie, na ul. Modrej. Raczej nikt z forum
Dziś o 18:55 na Przyjaciół Żołnierza widziana czarna 159sw.Nie wiem czy nie popierdzieliłem nr rej ale coś 4108 albo na odwrótŁysy pan w przyciemnianych okularach
![]()
159 sw na klubowych ramkach widziana w wekend na światłach ulica Przyjaciół Żołnierza koło budowanego maca, pozdrowienia poleciały ale kierownik patrzył, patrzył i nie widziałi dzisiaj ta sama na parkingu lidla ul. Krasińskiego (nr.rej. xxxx80x) Kolejna 159 dumnie kotwiczy na parkingu squash center na Żytniej.
Lukasz A. Czy przypadkiem twoja Bella nie stoi wieczorami na Unisławy pod jednym z wieżowców?
Ano mojaA jak żeś mnie przylookał że tak nieśmiało zapytam?
Ano mojaA jak żeś mnie przylookał że tak nieśmiało zapytam?
Wszyscy w mieście wiedzą, że chodzisz tam na "schadzki"
Kilka razy byłem tam odwieść dziecko mojej przyszłej Żony do Babci i widziałem V6. Zadbana ( rzuciła się w oczy), na klubowych ramkach + Twój profil i tak skojarzyłem że to twoja