• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dziś o 18:55 na Przyjaciół Żołnierza widziana czarna 159sw.Nie wiem czy nie popierdzieliłem nr rej ale coś 4108 albo na odwrót:D Łysy pan w przyciemnianych okularach;) Możliwe że ten sam co widział wolli:)

Dziś o 18:55 na Przyjaciół Żołnierza widziana czarna 159sw.Nie wiem czy nie popierdzieliłem nr rej ale coś 4108 albo na odwrót:D Łysy pan w przyciemnianych okularach;) Możliwe że ten sam co widział wolli:)

Po opisie kierownika wnioskuje, że to ten sam. Rejestracje może ja przekręciłem, 80 albo 08 ale X na końcu blachy to na 100% jest:) Kolega z forum i jakoś się nie przyznaje;)

100_2164.jpg z pewnością w waszych stronach widzieliście już tą alfę. w marcu tego roku byłem w Międzyzdrojach i przypadkiem natknąłem się na nią. ale kilka dni temu będąc w Świnoujściu także spotkałem ją zaparkowaną gdzieś obok jakiegoś sklepiku.ciekawi mnie czy jest to Alfa od Nas z forum? pozdrawiam z "gór" :)

159 sw na klubowych ramkach widziana w wekend na światłach ulica Przyjaciół Żołnierza koło budowanego maca, pozdrowienia poleciały ale kierownik patrzył, patrzył i nie widział:) i dzisiaj ta sama na parkingu lidla ul. Krasińskiego (nr.rej. xxxx80x) Kolejna 159 dumnie kotwiczy na parkingu squash center na Żytniej.

To byłem ja Panowie, 4180X! Niestety pewnie was nie widziałem. Trochę jestem zalatany po 8io letnim pobycie za granicami kraju. Nowe miejsce zamieszkania, remonty itp. Ogólnie 1000 rzeczy na głowie. Ale to już za mną i można zająć się życiem. Dzisiaj dopiero podłączyli mi neta. Przez ostatnie parę dni nie miałem dostępu do Forum i dlatego się nie odzywałem.

Jak tylko czas będzie pozwalał będę gościł na spotach!

Lukasz A.
Czy przypadkiem twoja Bella nie stoi wieczorami na Unisławy pod jednym z wieżowców?

Pozdrawiam Rychu

Ostatnia edycja:
Ano moja:) A jak żeś mnie przylookał że tak nieśmiało zapytam?

Kilka razy byłem tam odwieść dziecko mojej przyszłej Żony do Babci i widziałem V6. Zadbana ( rzuciła się w oczy), na klubowych ramkach + Twój profil i tak skojarzyłem że to twoja

Wszyscy w mieście wiedzą, że chodzisz tam na "schadzki"

Franio wiesz coś o czym ja nie wiem ;)

Kilka razy byłem tam odwieść dziecko mojej przyszłej Żony do Babci i widziałem V6. Zadbana ( rzuciła się w oczy), na klubowych ramkach + Twój profil i tak skojarzyłem że to twoja

Kilka razy byłeś i na forum nie napisałeś?Pogadalibyśmy chwilkę.Najlepsze jest to że jazzu mieszka obok mnie w bloku,Dominik na Felczaka.Jest nas kilku na podorędziu:) Oj Rysio Rysio;)

No niestety tak wyszło. Jak już pisałem całe lato zleciało nie wiem kiedy przy remoncie nowego mieszkania. Nawet na Forum przez ten czas sporadycznie zaglądałem.
Ja całe życie mieszkałem na Niemierzyńskiej, a obecnie na Cienistej ( okolice Przyjaciół Żołnierza), tak więc nie daleko. Jeszcze będzie okazja się spotkać i pogadać ;)
PZD

Spoko Rysio rozumiem.Też mi lato zleciało na ogarnianiu samochodów itd.No fakt nie daleko więc będzie możliwość rehabilitacji z Twojej strony:)

A poza tym.Czyja 147 TI na klubowych na ZKA stoi akurat teraz na Wyzwolenia/Unisławy?

Wezwano mnie do tablicy, więc jestem. To prawda, że jestem na Felczaka. Auto stoi na Wąskiej, bo nie ma tam strefy:). Na podwórko nie wjadę, bo sreberko jest za niskie.

Wczoraj rano zdarzyło mi się jechać od pl. Rodła do Zamku K.P. razem z zieloną 156 na ZDR ale kierowcy nie pozdrawiam i nie życzę mu dobrze. Najpierw strzelił na czerwonym przez pasy a potem o mało nie wjechał mi do kabiny przez drzwi kierowcy.
Panie kierowco - orientujemy się na drodze!

dziś w Bydgoszczy na Unii Lubelskiej widziana czarna 159SW na czarnych felgach i z ramkami AH, tablice chyba WP....

Pozdrawiam kierowcę czarnej Giulietty na klubowych ramkach, widzianego dzisiaj ok 13 w okolicach komuny paryskiej/przyjaciół żołnierza.

Kolega z czarnej 159 SW na klubowych ramkach coś bardzo niespostrzegawczy... Widziany dzisiaj przed 8.00 na skrzyżowaniu Chopina i Krasińskiego.
A derpin o 8.00 na krzyżówce Piastów i Ku Słońcu;)

Amortyzatory
Powrót