Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
widziana dziś czarna 159 na tablicach szczecińskich, końcówka 42V
Alfa ma jakiś problem, albo wypalał się DPF na Mieszka

Dziś 2x widziałem kolegę Radexona w G-dz :) Raz na ul. Kosynierów Gdyńskich przed przedszkolem, a drugi raz przy wyjeździe z McDonaldsa - nie ładnie nie stosować się do znaków nakazu skrętu +_- Byłem incognito, służbowym wozidłem.

Widziana także była 147 na klubowych ramkach i blachach SCZ.... na ul. Parkowej.

Ja za to wracając do domu zauważyłem zaparkowaną maszynę Maska, pod Orlinkiem na oś. Rządz - a w sumie to ona sama wołała zobacz na mnie! :) ;)

Dziś goniona czarna 159 na "ZSW" od promu w kierunku Szczecina... niedogoniona :)

Wczoraj ok 16:30 na Św. Wojciecha w Szczecinie 147 na ZGL, kolor niezdefiniowany: coś pomiędzy granatem a fioletem :D

Pozdrowienia dla kierowniczki AR 159SW robiącej często zakupy w Intermarche Trzebiatów

pozdro dla alfisty o num rej zaczynajacym sie na ZSD.... stojacego w kolejce na miejski prom w świnoujściu po stronie uznam.

Dzisiaj przed 9:00 ustrzelony Kripp w swojej 146 pod wiaduktem na Kolumba...i u blacharza na Mierzynie srebrna 156 w sedanie na klubowych ramkach i tablicach ZGY... robie tam mojego kermita :)

Hej Endrjus, nie zauważyłem Cię, no ale skoro żaba u fachmena to nic dziwnego, nie wiem za czym się rozglądać.
Dziś na wprost mojego biura parkowało czarne Mito na ZS z czerwoną deską, nie wiem czyje ale wzrok przyciąga :)

Dzisiaj przed 9:00 ustrzelony Kripp w swojej 146 pod wiaduktem na Kolumba...i u blacharza na Mierzynie srebrna 156 w sedanie na klubowych ramkach i tablicach ZGY... robie tam mojego kermita :)

Ta na ZGY, to moje sreberko. Robiłem u Maćka podłogę z konserwacją

Jechałem Kermitem :) do fachmana na poprawki...już jest cacy :)

Hej Endrjus, nie zauważyłem Cię, no ale skoro żaba u fachmena to nic dziwnego, nie wiem za czym się rozglądać.
Dziś na wprost mojego biura parkowało czarne Mito na ZS z czerwoną deską, nie wiem czyje ale wzrok przyciąga :)

Pozdro dla kolezanki i kolegi z czarnej alfy widzianej na parkingu w Kolobrzegu niedaleko portu:)

OJ tak:)przyjemnie bylo wsiasc do chlodnego wnetrza:)

Pozdrawiam kierowcę czarnej MiTo widzianej dziś na trasie Sztum - Kwidzyn ok. godziny 11.

Dzisiaj we wstecznym lusterku 147 po FL na Placu Grunwaldzkim w Szczecinie :)

Amortyzatory
Powrót