• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany....Widziana.

Kto w niedzielę w Szczecinie o 17:30 jechał ciemną 156 do Kauflandu?:)
Podobny był do Kubasa ale pewności nie mam:)

Do Kauflandu raczej nie ale obok do Carrefura tak :) A jak mnie ustrzeliłeś że ja Cibie nie widziałem ;) / .... ?

Stałem na światłach.Przejechałeś mi koło nosa:) A dlaczego mnie nie widziałeś to nie wiem.Pewnie dlatego że ciemno było:)

Pozdro dla kierownika stalowoszarej 156 sedan z lotka na numerach ZS 5...G jezeli pamietam, od wylotu z centrum do struga.

Palec do gory, ale brak zainteresowania. Moze dlatego, ze jechalem japonska konserwa (lancer).

Ostatnio widze mase Alf w Szczecinie ale tak samo jak latałem Lancia mało kto odwzajemnia pozdrowienia :( dzisiaj nawet kiero w bliźniaczej 166 na ZGRach nie zakleił o co chodzi....
Będze lepiej :)

Koło 17 na Malczewskiego widziana jasna 166 2,4 JTD na niemieckich szyldach - ktoś z forum? Tak mnie przewiercił wzrokiem, że aż mi ciary przeszły;)

Pozdrowienia dla właściciela ciemnej(chyba granat) 166, tablice PO + ramki, widzianego dziś ok. 12.30 na ul. Elbląskiej w Gdańsku. Były pozdrowienia awaryjnymi, odmrugałem długimi:)

Pozdro dla kierownika grafitowej(?) 156SW (nawet nie wiem gdzie, struga? to bylo czy juz dalej troche?). Zrownanie, spojzenie, do przodu awaryjkami odmigane dlugimi jesli sie nie myle ;)

A swoja droga, to niezly szaleniec... zeby na most z taka predkoscia... ja tam zwalniam do 50-60 bo inaczej jest tylko lupniecie w zawieche...

aaa tam zawiecha nowa to można śmigać,
a przecież do tego została stworzona :)
ba, nawet moja Babcia jak usłyszała Alfa Romeo to od razu skojarzyła z prawdziwym samochodem sportowym.

pozdrowienia dla wszystkich którzy sprawiają że te auta mogą nadal czuć się jak sportowe!

Tylko, ze u mnie takie dobicie objawia sie rowniez znacznym bolem zebow, karku i zadka ;)

Wole sportowac po mniej wyboistych trasach ;)

W niedziele koło 22, i dziś koło 18, widziana czarna 159 w podobnym miejscu na Krzekowie, dwa razy pomrugano i pomachano, ktoś z forum? ;)

Między godziną 14 a 15 widziana srebrna 159 w Koszalinie na Piłsudskiego k.jednostki straży granicznej. Na krajowej 6 widziana 159 na SZY i bordowa 166 na ZBI (w okolicach zajazdu Hubertus) :)

Witam, dziś ktoś mi wsadził za szybę wizytówkę, alfaholicy. Powiem szczerze że micha mi się uśmiechnęła. Bardzo fajny gest. No panowie po tych wakacjach moja bella będzie w końcu jakoś wyglądać. Malowanie, patent na światła tylne jeśli będzie jakoś to wyglądać itp. Będzie się wyróżniać mam nadzieje :) Pozdro dla wszytskich

OOO to widać ktos wziął się do roboty z tymi wizytówkami. Oby to dało jakiś rezultat :)
Ja ostatnio wyprzedzałem na poznańskiej 156 na ZSt SW i chyba miała podkładki klubowe . Pozdrawiam

Fajnie by było się spotkać większą ekipą i powymieniać zdania między sobą. Ja teraz się męczę z przednim zawieszeniem niby wszystko nowe ale dalej coś słyszę, jak zrobię to i jeden próg zacznę w końcu robić jej wygląd. Nawet proponował bym wypad do pubu żeby pogadać trochę o naszych alfach. Bo żona już nie chce słuchać o niej :) A po piwku mogę gadać i gadać :)

Amortyzatory
Powrót