• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Widziany....Widziana.

Trzeba by było się zgadać miesiąc wcześniej bo różnie to jest z grafikami, przynajmniej u mnie. I wtedy zaplanować konkretny dzień i po sprawie. Oczywiście zależy wszystko od tego ile osób będzie miało ochotę się spotkać.

Dziś po 16 widziałem chyba ta samą 155 z klubowymi podkładkami na rejestr ZSW leciała przez Warzymice w stronę autostrady :)

tdi86, przypomniałeś mi, że mam w telefonie kilka fotek zrobionych napotkanym AR:

I tak z czasów 147:
147-brera.jpg

147-147.jpg

A z epoki 159 takie coś:
159-brera.jpg

Dziś ok 13:45 widziana czarna GT na ZK jadąca Zwycięstwa w pobliżu skrzyżowania z 1-go Maja :)
Ktoś z forum?.... :D

Ja srebrną widuje czesto na kołłątaja na niebuszewie. W ogole ostatnio ogolnie jakos czesto alfisci mi machaja i odmachuje albo awaryjnymi odmrygam albo ja machne albo mrygne i jest odpowiedz :) raz alfa 156 kombi czerwona na pogodnie, dwa razy ta sama 159 na bezrzeczu czarna na xenonach, ze 2 tyg temu raz 166 czarna na trasie zamkowej rejestracja POS.

tdi86 a miałeś nie przerejestrowywać belli :)
Tą czarną 159 na Wojska też często widuję :)

Ja srebrną widuje czesto na kołłątaja na niebuszewie. W ogole ostatnio ogolnie jakos czesto alfisci mi machaja i odmachuje albo awaryjnymi odmrygam albo ja machne albo mrygne i jest odpowiedz :) raz alfa 156 kombi czerwona na pogodnie, dwa razy ta sama 159 na bezrzeczu czarna na xenonach, ze 2 tyg temu raz 166 czarna na trasie zamkowej rejestracja POS.

tdi, jak na tym Bezrzeczu to było w okolicach walentynek, to chyba też ze mną się mijałeś, bo dwa razy spóźnione pozdrowienie było od 159. Franek, codziennie podziwiam twoje metody parkowanie na Felczaka;)

tdi86 na niebuszewie w tych rejonach to chyba moja 147 widujesz:) i chyba kiedyś się mijaliśmy na św.Marcina koło poczty pomachane - odmachane... zacny ten twój alfons;)

Piekna biala Gtv na rejestracjach GKA ... przemknela mi przed nosem dzisiaj w Koszalinie na Wladyslawa IV

Amortyzatory
Powrót