• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany....Widziana.

Dziś na trasie Połczyn-Zdrój-Szczecinek widziana srebna 166 na ZKO, pomrygane-nie odmrygane :/
Chyba nikt z forum :)

Ja dzis leciałem nad morze i po drodze machałem dwóm 166 i jednej czerwonej 147 to tylko z 147 zostało odmachane :) najwidoczniej ludziska ze 166 nie w temacie ;)

około 15 czarna 155 na autostradzie leciała w stronę Świnoujścia ;)

Dziś po 16 widziałem chyba ta samą 155 z klubowymi podkładkami na rejestr ZSW leciała przez Warzymice w stronę autostrady :)

Witam Panowie, jeździłem przez kilka dni na szkolenie do Szczecina ze Świnoujścia, przepraszam że nie mignąłem ale za późno Was zobaczyłem. Silnik dopiero po dotarciu więc wsłuchiwałem się w 8V na 5500 obrotów. Następnym razem będę bystrzejszy. Pozdrawiam, Rafał.

Dziś znów Cię tdi widziałem chyba na bezrzeczu kolo 21, jechałem punciakiem to nie machałem;)

Coraz częściej widuję czarną 159SW na ZS***** bez relingów, 17" felgi (po FL) i przyciemnione szyby z tyłu (chyba).
W zeszłym tygodniu widziana w ASO na Mieszka w towarzystwie czarnego MiTo, kilka razy na Placu Szarych Szeregów. Dzisiaj ok. 8 rano skręcała ze Sczanieckiej w Cyryla i Metodego.
Ktoś od nas?

O ile dobrze w nocy widziałem (a mogłem wtedy widzieć "nieco gorzej" niż normalnie...:P ) to musisz tdi86 wymienić żarówkę w lewej tylnej lampie...;)

O kurde, tak mi się wydawało, że coś jest nie tak z tą lewą ćwiartką, ale zwaliłem to problemy ze swoją percepcją przez dostarczone organizmowi %...
Sory tdi86 - gdybym wiedział to bym nie poruszał drażliwego tematu;)

no owszem małe dup było nie z mojej winy i trzeba spawac :P obecnie walka z odszkodowaniem ;-)

pozdrowienia dla czarnej 166 na ramkach klubowych o nr rej GST widzianej dziś w Płocku ok godz 13 30 :D nie jechałem Alfa ale trąbiłem :D

Tdi86 ty mieszkasz na Bezrzeczu?? jeśli tak znasz Krzysztofa Zielonkę albo Berlinski Marcin?

tdi86 widziany wczoraj okolice Mickiewicza Witkiewicza itp ... małe kursowanko ? ;)

a ja jeżdżę po mieście duuuuuuuużo codziennie i nikt mnie nie widzi, eeeee .......a ja widzę sporo alfinek i jak mijam to się uśmiecham albo pomacham , ale chyba maja mnie za wariatkę bo tak dziwnie patrzą,to jacyś obcy , a i ja nie znam wszystkich

Fakt jeżdżę mickiewicza i witkiewicza często wlasnie na bezrzecze :P ale na bezrzeczu nie mieszkam :) ale prawie codziennie tam bywam :)

Pozdrawiam :)

W niedziele okolo 19 w okolicach Wolina mijana czarna 156 ze Szczecina.Pozdrowilem swiatlami,oddane swiatlami i wielki banan na twarzy kierowcy :D Ktos z forum???

Który z Panów zakupił czarną 159 z jasnym wnętrzem na ZPL?;)

EDIT: Pytanie kolejne - czyja ta oto piękna Brerka?
Widziana na Wojska Polskiego w Sz-cinie.

20110415284.jpg

Ostatnia edycja:
W środę widziana czarna 156 SW stylizowana na GTA bardzo ciekawi się prezentowała, stała pod starym Węglobudem na 26kwietnia... Bardzo mnie zaciekawiła bo miała dość spory Intercoler :)

Amortyzatory
Powrót