Widziany....Widziana.

Endrjus do Gryfina to czasami na wekendy wpadam bo tak to w Dąbiu mieszkam.
A czy czasami dziś koło 18;15 nie śmigałeś w stronę Podjuch Poznańską? Bo wracałem z kolegą z roboty i jakaś srebrna 166 dość szybko pomykała między autami :)

Heh tak to ja :) troszkę się śpieszyłem do kolegi do Dąbia właśnie :) ostatnio jakoś ciężką nogę mam...pewnie do pierwszego spotkania z niebieskimi albo dzwona :)

Kubas czy to nie na Ciebie dzisiaj trąbiłem na skrzyżowaniu narutowicza i potulickiej? :)

Ostatnia edycja:
W Gryfinie teraz gdzie się nie spojrzy tam MiTo. Promocję jakąś mieli? :D

Pozdrowienia dla kierownika bliźniaczej 166 na ZGRach...dzisiaj 18:30 w Gryfinie :)

Wczoraj o 17 w Przecławiu zamyślony Kubas ;)

kln no ja Cię widziałem jak na osiedle wjeżdzałeś... a gdzie Ty mnie upatrzyłeś? byłeś sporo z przodu :)

Ja Ciebie widziałem jak wjeżdżałem do Przecławia - czekałeś żeby wyjechać na główną drogę. Ładnie jej w tych butach :D

kln jakich butach? chodzi o moje fele? cały czas mam takie same :)
uważaj na mnie jutro na Gryfinie ;p

Pozdro dal kln, Jego auto dumnie zaparkowane na krakowskiej.
Masz na myśli to, że Alfa Romeo ma prawo parkować wszędzie? :D

Kubas, wiem że cały czas te same, ale tak naprawde to dopiero pierwszy raz widziałem na żywo :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierownika zielonej 146 (ZPL). Ciekawe czy ta pani z fotela pasażera była zadowolona ze startu spod makro :D

Szczerze mówiąc to kątem oka widziałem tylko czerwoną wylizaną 155 z hakiem... Skojarzyłem dzięki Twojemu avatarowi:)

Amortyzatory
Powrót