PiterR
Nowy
pozdrowienia dla kierownika czarnej (? ciemnej w kazdym razie
) 156 SW widzianego w Bielsku na ul. Bystrzanskiej ok godz 16. Jechał w kierunku Szczyrku. Z tego co udało mi się zauważyc w ostatniej chwili ramki klubowe były 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
i jeszcze pozdrowienia dla seledynowej alfy 156 na klubowych ramkach rej. SK stała w Mysłowicach na parkingu za pocztą na Chopina![]()
o proszęTo jest akurat moja i często tam stojęA nawet bardzo często ...
Pozdrawiam
hehe faktycznie nie popuszczam ale jest to o tyle łatwe i przyjemne że alfy na drodze nie da się nie zauważyćWidzę Aniu że ty się max zawzięłaś w kwestii odnajdywania alf i pozdrawiania wszystkich jak leci![]()
ludzie ostatnio jechałek do Kraka przez Skawinę 6 alf mnie minęło i co i nic,wielkie nic.Dzisiaj też 2 146 i nic/to pozdrawianie nie występuje/
Widzę Aniu że ty się max zawzięłaś w kwestii odnajdywania alf i pozdrawiania wszystkich jak leci![]()
widuje tam zaraz przed brama czerwona 156 GTA albo na pakiecie GTA...cudownie wyglada
thx to owszem moja...cudownie wyglada
zawsze mrugam ale pewnie jak koledzy widzieli numery ze Śląska to to olali.no i nie narzekamNie narzekaj na Skawine, nie można wszystkich pakować do jednego wora!
A Ty, mrógnąłeś, pomachałeś komuś w Skawinie że tak narzekasz?