Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrowienia dla kierownika czarnej (? ciemnej w kazdym razie :D) 156 SW widzianego w Bielsku na ul. Bystrzanskiej ok godz 16. Jechał w kierunku Szczyrku. Z tego co udało mi się zauważyc w ostatniej chwili ramki klubowe były :D

ludzie ostatnio jechałek do Kraka przez Skawinę 6 alf mnie minęło i co i nic,wielkie nic.Dzisiaj też 2 146 i nic/to pozdrawianie nie występuje/:confused:
Widzę Aniu że ty się max zawzięłaś w kwestii odnajdywania alf i pozdrawiania wszystkich jak leci:D:D:D

Widzę Aniu że ty się max zawzięłaś w kwestii odnajdywania alf i pozdrawiania wszystkich jak leci:D:D:D
hehe faktycznie nie popuszczam ale jest to o tyle łatwe i przyjemne że alfy na drodze nie da się nie zauważyć :P czasem tylko problem z zapamiętywaniem tablic :P ale póki co daje radę :)
przy okazji pozdrawiam dwie alfy - jedną bordową 156 i czerwoną 147. Tym razem tablic nie zapamiętałam ale obie widziane ok. 22 w Krakowie przy teatrze Słowackiego :)

ludzie ostatnio jechałek do Kraka przez Skawinę 6 alf mnie minęło i co i nic,wielkie nic.Dzisiaj też 2 146 i nic/to pozdrawianie nie występuje/:confused:

Nie narzekaj na Skawine, nie można wszystkich pakować do jednego wora!

A Ty, mrógnąłeś, pomachałeś komuś w Skawinie że tak narzekasz?

Ja pozdrawiam dziś 3 156 widziane dziś w krk.

Jedna 156 granatowa - skręcająca na ul. Wielopole - oramkowana

156 srebrna 2.5 v6 - Jadąca dziś Dietla > Grzegórzecką

156 sw granatowa - na Brodowicza - oramowana

Nie migałem ani nie mahałem, bo bellą nie jechałem, tylko tym razem thalią :agree:

Ja pozdrawiam kolegę w 156, który pierwszy do mnie pomachał przy wjeździe do Tesco w Rybniku wczoraj ok godz 12.00 oraz kierowcę czarnej 159 który wyprzedził mnie w Mikołowie na wiślance i zatrąbił przy tym manewrze. Szczerze mówiąc dość niebezpieczne to było, bo mój samochód prowadził brat, który dostał prawko tydzień temu i to była jego pierwsza jazda :D

A ja pozdrawiam kierownika srebrnej Alfy 156, ktora stala dzisiaj od rana do co najmniej poludnia na parkingu Castoramy przy ulicy Kamienskiego w Krakowie, dumnie prezentujac swoja sylwetke z parkingu.

Czy jest ktos z forum kto studiuje na KA w Krakowie? widuje czesto niebieska Gtv i pare 156

Aha to parkuje tam czesto zielonym Fiatem i czerwona 155... widuje tam zaraz przed brama czerwona 156 GTA albo na pakiecie GTA...cudownie wyglada

Ostatnia edycja:
Pozdro dla kolegi w czerwonej 155 w Katowicach na Słonecznej. Wiedział o co chodzi i odmachał :)

pozdrowienia dla białej Mi.To na SO... pani niestety nie w temacie
i zielona 146 na rej. TK... również bez wzajemności :(

Alfaholik-Bioły, to Ty dziś jechałeś za mną Kościuszki-Matejki-Lwowskej Lancią ?

Pozdrowienia dla czarnej Alfy 147 widzianej na wiadukcie w Skawinie ok 9:20

P.S.
Ładne felgi

To może czas na moje pozdrowienia :)

Pozdrawiam Alfę 156 czerwoną na ramkach klubowych REJ SBE.......
Widziana (znowu) w Katowicach, Roździeńskiego (pod warsztatami), jechałem do ITALAUTO :)

Któż to od nas w ogóle? zawsze tam stoi :D

Amortyzatory
Powrót