• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja ja jo mom taki model alfy co to na zamkach mo biometryczne czytniki i jak nie mosz 90-60-90 i nie jestes podobna do Alizee :D to sie dźwierza nie otworzom:D
widzę że każda alfa ma inną opcję programowania... moja też zwraca uwagę na pewne dane określane za pomocą liczb :) nie będę rozwijać tematu bo to chyba nie ta godzina ani forum tematyczne :)
za to pozdrawiam znowu Adama z zielonej 33-ki na SBL.... widzana na "moim" parkingu :)

pozdro dla kolegi z czarnej 156ki widzianego na ligocie dzisiaj o 16:40 na KR..... ale pozdrowiony dopiero na brynowie na rozjezdzie na centrum i na krakow, bo dopiero do niego dojechalem;P ale bez odzewu

chciałem Pozdrowić kierowcę czerwonej 146 na blachach KR 4***FG, z tyłu ramka Alfaholików w okolicy galerii krakowskiej. Szedłem pieszo więc nie było szans na pomruganie światłami :D

Pozdrawiam serdecznie Kolegów z czarnej 156 spotkanej na Ułanów w rzeszowie... Moja Alfusia ugrzęzła na parkingu po konkrecie :( Koledzy w późnych godzinach wieczorny nie zważając na trudność ( a moocno ugrzęzła, bo dosypało w ciągu 4 godzin spooooro śniegu ) wyskoczyli z auta i mi Pomogli ... gdyby nie to - nocowałbym w aucie .

Taka postawa jest super ! Łowy krakowskie na alfiarzy z rzeszowa trwają ! Jak na te chwile - wczoraj, Nowy Świat - z 7 alf... w tym jedna 156, która miala lakierowane telefonu na czarno :/ ...

pozdrowienia dla pięknej 156 na blaszkach RP zauważoną w KRAKOWIE na ul Dietla :D wymienione pozdrowienia, mimo że chyba nie załapał kolega od razu że też mam alfe :D

Pozdrowienia dla czerwonej MiTo na KR spotkanej okolo 30min temu na Gertrudy i za ktora jechalem do wezla z al 29 listopada ;)

droga pomiędzy Siemianowicami a Bytomiem około godziny 10:50 mijałem czarna/granatową AR 156 na blatach SI z ramkami.. na wysokości urzędu celnego w Bytomiu ul. Siemianowicka..
nie mrugałem bo nie mam ramek na Doblu ;)
w każdym mąć razie pozdrawiam kierowce ;)

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147-ki, z którym wymieniliśmy uśmiechy i "machnięcia" czekając obok siebie na zielone :) - wczoraj, Giszowiec ok. 15.
Swoją drogą zauwazyłam, że jak na razie tylko tam ktokolwiek reaguje na pozdrowienia.
Tychy - nadal nic:(

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147-ki, z którym wymieniliśmy uśmiechy i "machnięcia" czekając obok siebie na zielone :) - wczoraj, Giszowiec ok. 15.
Swoją drogą zauwazyłam, że jak na razie tylko tam ktokolwiek reaguje na pozdrowienia.
Tychy - nadal nic:(

Ja tam sie caly czas bujam po Tychach i tez nic

Jak widza to reaguja.Ale jo już jest stary i ślepy :P

Hej, chyba nie jest z Toba aż tak źle:) a w Tychach potrafię prawie do szyby się przykleić machając i mrugając światłami i nic. Wszyscy patrzą tylko jakoś tak dziwnie... :D czasem az mi głupio:P

Amortyzatory
Powrót