Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Hej, chyba nie jest z Toba aż tak źlea w Tychach potrafię prawie do szyby się przykleić machając i mrugając światłami i nic. Wszyscy patrzą tylko jakoś tak dziwnie...
czasem az mi głupio
![]()
to mamy podobnie![]()
dzisiaj około 18:30 - 146 (ciemna zieleń?) jechała trasą DK1 w Częstochowie ale .. nie nikt nie odmigał ani nic.. a ramki Alfaholików były ..
widziałem i nawet chciałem odpuścić ale za późno się zorientowałemPozdro dla mrutyny, widzianego koło 20 jak skręcał z Dietla w Starowiślną.
Nareszcie się doczekałam!Jeszcze raz pozdrawiam sympatycznego kierowcę czarnej Mito spotkanego w pobliżu Kasztelanki w Tychach, który wiedział co oznacza uniesiona ręka i uśmiech.
A Mito już z daleka rzucała się w oczy, taka czyściutka
PS. Czy ja przypadkeim nie spotkałam tomka?![]()
brudna przecież jest-tylko odkurzałem
pozdrawiam
no właśnie jechałem!Larry: czy kolo 19:30 nie jechales moze po Krowodrzy? Bo wydawalo mi sie ze jakas 147 mi mrugnela ale za pozno zauwazylem e: jednak GT masz w podpisie czyli nie Ty ;]