Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla Alfy 166 o numerach RBR z klekocikiem widziana w okolicy matecznego na parkingu biedronki;)
a potem około 19 pod koroną

Izane nie widzieliśmy się wczoraj w Mysłowicach na skrzyżowaniu Katowickiej i Chopina? Staliśmy prawie obok siebie ok 19.00. Pozdrawiam :-)

pozdrowionka dla właściciela srebrnej AR156 nr SO..... z klubowymi ramkami, koło której parkowałem w Sosnowcu na W. Pola w niedziele!!!

Pozdrawiam kierownika ciemnej 159 na tablicach KR, z którym wymieniliśmy dziś pozdrowienia w okolicach Jazzowska :)
Oraz pozdrawiam jasnoniebieską (?) 156 SW po FL na rej. KNS, tylko nie wiem czy z ramkami Alfaholików, czy Alfaclubu, widzianego dziś w rynku w Starym Sączu :)

EDIT //

Pozdrawiam kierowników srebrnej(?) 147 na rej. KNS z klubowymi ramkami widzianych dziś na moście Heleńskim w Nowym Sączu, niestety obydwoje patrzyli w drugą strone :)

Ostatnia edycja:
Izane nie widzieliśmy się wczoraj w Mysłowicach na skrzyżowaniu Katowickiej i Chopina? Staliśmy prawie obok siebie ok 19.00. Pozdrawiam :-)

Jechałeś prosto a Ja skręcałem w prawo, dobrze kojarze? Przychamowałęm wtedy aby spojrzeć jeszcze czy to ktoś od nas ale przed Tobą auta zamulały a zatrzymywać się nie będe :P

Dobrze kojarze? :)

Pozdrowienia dla srebrnej Alfy 155 z ramkami stojącej na światłach widzianej dzisiaj na skrzyżowaniu ulic Piastowskiej z Królowej Jadwigi.

Serdecznie pozdrawiam kierownika pieknej Alfy 155 w kolorze niebieskim (rewelacyjny :)), ktory dlubal cos pod maska swojego wozu na ul. Krakowskiej, dzisiaj okolo 12:30. Nie zdazylem podejsc, bo odjechal, a robilem zakupy w piekarni. Ramki klubowe, wiec przyznac sie kto to :)

Pozdrawiam serdeczne właściciela cudownej, przepięknej, niesamowitej ... zabytkowej ! spiderki ! koloru czarnego, spotkanej dziś na Kijowskiej koło 16.40 . Przepiękna sztuka ! Ta zabytkowa alfa robiła super wrażenie !

Pozdrawiam też kierownika srebrnej 156 spotkanej na Batalionu Skała, który odpowiedział kiwając głową na me pozdrowienie koło 16.50 - 17 .

Pozdrowienia dla białej 33, którą widziałem dzisiaj jadącą przez osiedle Kościuszkowskie - chyba już drugi raz widziałem ten pojazd w tamtych rejonach :)

Serdecznie pozdrawiam kierownika pieknej Alfy 155 w kolorze niebieskim (rewelacyjny ), ktory dlubal cos pod maska swojego wozu na ul. Krakowskiej, dzisiaj okolo 12:30. Nie zdazylem podejsc, bo odjechal, a robilem zakupy w piekarni. Ramki klubowe, wiec przyznac sie kto to

Cholerka, zostałem przyłapany ;)

Pozdrawiam

Pozdrowienia dla kremowej/bezowej? ;] GT na klubowych ramkach, stalem obok(3 auta dalej ;]) dzisiaj na placu obok PK ;)

Natomiast 2 auta dalej stala biala 33, rowniez pozdrawiam ;)

Ps, udalo sie Wam jakos wyjsc z tego poligonu? ;/ Ja doszedlem na uczelnie jakbym z pola wrocil ;p

Pozdro dla przepięknej czerwonej 156, na blachach KMY, widzianej dzisiaj ok 15:15 na wylocie z Oświęcimia w strone Tychów. Oczywiście odmachane:)

Pozdrawiam wszystkich Alfistów mijanych codziennie na Wodzisławskiej między Żorami i Świerklanami :) I dalej na wiślance w stronę Mikołowa :) Jak do tej pory tylko jedna Alfka odmrugała..

slaw8 czy ja cię przypadkiem nie widziałem dziś koło Carrefoura na Czyżynach?

P.S. jeśli to byłeś ty, to cie zauważyłem w ostatnim momencie i nie zdążyłem ci pomachać

Ja.em to się nie zastanawiaj. Ja mrugam wszystkim. mimo ze jestem dziadkiem, co prawda bez kaszkietu ale też bez włosów,czarna 155 to ja. Pozdrawiam wszystkich do których machałem, bez odezwu . Dalej będę pozdrawiał

Amortyzatory
Powrót