• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam ziomka, który wczoraj machnął mi na skrzyżowaniu w Gliwicach. Muszę się przyzwyczaić do takich gestów i zaopatrzyć się w ramki :)

Pozdrowienia dla kierowcy GT mijanego dzisiaj przed 11 w Myszków-Będusz[emoji16]

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Widziane dziś przy dk11 przy karczmie wiejska izba, czarne 159 sw na złotych felgach, blachy SY. Pięknie się prezentuje. Pozdrawiam.

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kierownika, m1 Zabrze.
272.jpg

Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 z widzianego 15 min temu w Zabrzu na skrzyżowaniu Gdańskiej z Mikulczycką [emoji16]

Agnieszkowoz gulietta spotkany w drodze do pracy :) były lapy

Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Serio to byłeś Ty? No to miło [emoji16] bo zazwyczaj rozglądam się za 156 albo 159, o 147 bym Cię nie posądziłam [emoji4]

agnieszke która mi nie pomachała :) tak wiem terenówka przeprawowa to nie Alfa

Wiedziałam, że to musiałeś być Ty, sorry :D taka dziwna coś ta Twoja alfa [emoji14]

Ale nie stoję w korkach tylko ogień poboczem ;)

To we wtorek chce Cię widzieć jak jedziesz rano chodnikiem do pracy :D

Czyli będę musiała się spóźnić do pracy, bo zanim dojedziesz na rowerze na mikule... btw mam nadzieję, że nie widziałeś w lusterku mojego bystrego wzroku :D

Jak na rowerze to będę musiał wyjechać wcześniej widziałaś ostatnio jak jechałem 105km bestia to człowiek 10minut wcześniej musiał wyjechać ;)

To wyjadę wcześniej i będę czekać w zatoczce autobusowej aż dojedziesz rowerem [emoji23] jak mnie zazwyczaj mijasz to jestem wtedy spóźniona jakieś 10 min, więc mi się obraz rozmywa od prędkości hahaha

Pozdrawiam kierowcę Giulietty koloru anodizzato blue na blachach SZO mijanego przed chwilą w Zabrzu-Mikulczycach [emoji4] piękny kolor! [emoji7]

Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka

Nie wiem, dlaczego odkryłem ten temat dopiero teraz, ale przeglądanie go o grube miesiące wstecz jest całkiem ciekawe - także ten, pozdrawiam po roku, co nie :D

Przy okazji nie wiem kogo mijałem wczoraj (i jechałem przez chwilę za) w srebrno-szarej 166 na ramkach na DTŚ między Gliwicami a Zabrzem - ale też pozdrawiam.

Nie wiem, dlaczego odkryłem ten temat dopiero teraz, ale przeglądanie go o grube miesiące wstecz jest całkiem ciekawe - także ten, pozdrawiam po roku, co nie :D

Lepiej późno niż wcale :D

Amortyzatory
Powrót