Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Widziane dziś przy dk11 przy karczmie wiejska izba, czarne 159 sw na złotych felgach, blachy SY. Pięknie się prezentuje. Pozdrawiam.
Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka
Serio to byłeś Ty? No to miło [emoji16] bo zazwyczaj rozglądam się za 156 albo 159, o 147 bym Cię nie posądziłam [emoji4]Agnieszkowoz gulietta spotkany w drodze do pracybyły lapy
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Wiedziałam, że to musiałeś być Ty, sorryagnieszke która mi nie pomachałatak wiem terenówka przeprawowa to nie Alfa
To we wtorek chce Cię widzieć jak jedziesz rano chodnikiem do pracyAle nie stoję w korkach tylko ogień poboczem
Pozdrawiam kierowcę Giulietty koloru anodizzato blue na blachach SZO mijanego przed chwilą w Zabrzu-Mikulczycach [emoji4] piękny kolor! [emoji7]
Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka
Nie wiem, dlaczego odkryłem ten temat dopiero teraz, ale przeglądanie go o grube miesiące wstecz jest całkiem ciekawe - także ten, pozdrawiam po roku, co nie![]()