• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ciekawe z kim Ty tak jeździsz [emoji39] za budynkiem stoi druga w deszczu [emoji16] pozdrawiam! [emoji4]

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Śniegu nie ma to tyly okupujecie:P

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Teraz pytanie czy to przypadek, że Wiedzmaka ocenzurowalo [emoji23]
Wiedzmak, w Szczyrku śnieg, więc chyba idę przestawić auto [emoji16] a Ty uważaj na gałęzie [emoji16]

Jeździmy po mieście i skupujemy alfy jak turasy haha " Autohandel u kebaba" ps. To nie były gałęzie tylko żona mu chciała wybić głupoty z głowy ale się ukrył w fiaciku hahah

Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka

Marshall, ma to sens to co piszesz [emoji23]

Pozdrawiam właściciela czarnej 156 FL, na ramkach AR GŚ zaparkowanej 15 minut temu na podziemnym pod Auchan przy DTS.

Pozdrawiam (chyba Agnieszkę), którą widziałem dzisiaj jak skręcała w lewo na światłach z DK 81 w kierunku Orzesza. MiTO na numerach SMI...

Pozdrawiam (chyba Agnieszkę), którą widziałem dzisiaj jak skręcała w lewo na światłach z DK 81 w kierunku Orzesza. MiTO na numerach SMI...
Niestety to nie byłam ja, mam blachy SMY [emoji4]

Też ostatnio miałem pozdrowienia z białej Giulietty w Siemianowicach oczywiście podniosłem rękę. Miły zwyczaj niby obcy a znajomi :)

Witam, poszukuje jakiś właścicieli 159 z Bielska-Białej i okolic którzy posiadają wspaniały silnik 1.9 lub 2.2 JTS do wymiany doświadczeń i porównań :) Wiem, że jeździ jeden taki sedanik srebrny ale nie wiem czy właściciel jest członkiem forum :)

Twardy 159 widziany właśnie teraz pod platanem

Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Też widziałam teraz jakąś 159 na skrzyżowaniu pod platanem [emoji16]

Wczoraj w Sosnowcu k. Zajezdni kilka minutek siedziałem na dupce jakiejś 156. Niby żadne wielkie mecyje, ale nie dość że 156 sedanik(ja już je rzadko widuję) to jeszcze grigio africa, czyli jota w jotę, bliźniaczka. Nie machałem światełkami, bo żona przeciwna takim ekscesom. :D

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam "sąsiada" z piękną czarną 166 przedLiftem na tablicach SJ, widzianą dzisiaj na rądku przy Galenie około godziny 16:15 :)

Pozdrawiam koleżankę z białej Giulietty mijanej przed chwilą na Jordana w Zabrzu [emoji4]

Amortyzatory
Powrót