• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Hahaha [emoji1] przecież Ci machałam z białego ghibli! Za mało kawy z rana [emoji23]

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla czerwonej Brery SO...... mijanej na DK 94 przed taśmociągiem.

Aga widziana w Mito jakoś dwa dni temu w mikulczycach. Jak na kulturalną osobę przystało, pomrugalem, pomachalem i jeszcze ustapilem pierwszeństwa:)

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Aga widziana w Mito jakoś dwa dni temu w mikulczycach. Jak na kulturalną osobę przystało, pomrugalem, pomachalem i jeszcze ustapilem pierwszeństwa:)

Dzięki! Nie jeden mógłby się uczyć od Ciebie kultury i skromności [emoji16]
PS a żarówka dalej nie wymieniona [emoji1]

Wiedzmak to leniuszek a do mnie na serwis nie umie trafić ;) wahacz mu kupiłem to na półce się już zestarzał :) hahah ale na czyszczenie skór się umawia ;)

Ps. Pozdrawiam brere sbe
DTS Castorama łapki były

Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka

Wiedzmak to leniuszek a do mnie na serwis nie umie trafić ;) wahacz mu kupiłem to na półce się już zestarzał :) hahah ale na czyszczenie skór się umawia ;)

Ps. Pozdrawiam brere sbe
DTS Castorama łapki były

Trzeba było mówić jak Ci wiatr wieje po serwisie, to mogłam Ci mito podrzucić [emoji16]

Ps. Pozdrawiam brere sbe
DTS Castorama łapki były

Jaaaa Ty mi kupiłeś.l :D to może jeszcze mi zatankujesz [emoji23] pozatym lenia sobie wypraszam. To sie nazywa permanentny brak czasu.

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam właściciela zadbanej 166 na ramkach z forum zauważony na parkingu przy decathlon Dąbrówka mała :)
309.jpg

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam Panią z białej Giulietty mijanej dzisiaj na zjeździe z A1 na wysokości Zabrza [emoji4]

Pozdrawiam kierowce Alfy GT zaparkowanej dzisiaj na galerii w Knurowie, przez sekundę się wystraszyłem kto mi moją przeparował :-P

Pozdrowienia dla Agnieszki. Pomachane i mrugniete było:)

Pozdrowienia dla Agnieszki. Pomachane i mrugniete było:)

Jaki szybki [emoji4] też pozdrawiam i jak się prowadzi to się nie pisze na telefonie [emoji39]

Jaki szybki [emoji4] też pozdrawiam i jak się prowadzi to się nie pisze na telefonie [emoji39]

Zatrzymałem się:D

Pozdrawiam czarne 159, mijane przed chwilą w Rudzie, na Wolności ;)

Pozdro dla właściciela Giulietty na ramkach w galerii 3 Stawy :)
130.jpg

Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla właściciela Giulietty na ramkach w galerii 3 Stawy :)
130.jpg

Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka

Wracając z siłowni widziałem, że stoisz ;) Skoczyłem do sklepu i jak wracałem to właśnie odjeżdżałeś ;)
Pozdro!

Ciekawe z kim Ty tak jeździsz [emoji39] za budynkiem stoi druga w deszczu [emoji16] pozdrawiam! [emoji4]

Amortyzatory
Powrót