Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Minus dla Agnieszki za brak reakcji :)

Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Niemożliwe, że Cię mijałam! Prowadzę wnikliwą analizę każdej mijanej Alfy![emoji1] Chyba że nie jechałeś alfą[emoji57]

Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam [MENTION=69717]Agnieszka~[/MENTION] :) Łapki były.

Wysłane z mojego HTC 10 evo przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam Alfistów z Kopernika w Zabrzu.
Na osiedlu policzyłem już 7 pięknych Alf 156,159,147.

Alfa 147 na rejestracji SBL stojąca pod uzdrowiskiem Ziemowit w Iwoniczu Zdroju. Stoi cały czas na dolnym parkingu.

Czarna 159 TI na SC... N widziana na północy koło marketu. Okejke pokazywałem i kluczyk na znak że też jeżdżę Alfą, ale nie wiem czy ogarnąłeś :D

Pozdrawiam mcwaw, bo mnie prawdopodobnie nie widział jak go mijałam na wysokości szkoły :)

Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka

Pzdr ziomka w 159SW, który wstrzymał ruch wczoraj obok "bajerek" w Skoczowie, żebym mu pomachał :) Blu147

Pozdrawiam kierowcę czarnego Mito, który jechał za mną w Zabrzu (Helenka/Rokitnica) dzisiaj po 20 i odpowiedział na moje pozdrowienia awaryjnymi :) wydaje mi się, że to ten sam miciak, z którym mijam się bez odzewu jadąc rano do pracy :)

Albo to nie był ten miciak, albo mu się przycisk od awaryjnych zaciął, albo... pożyczył auto żonie, która wie co się robi widząc Alfy na drodze :D

Marshall, serio masz zastave? ;o

Pozdrawiam prawie sąsiada parkującego czarną 159 SW przy ul. Pocztowej w Knurowie ;) widzę ramki i nowe felgi już są :D

To jeszcze ktoś inny, moja GT to grigio lipari, taki ten ciemno szary i bez klubowych ramek

Amortyzatory
Powrót