Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A to nawet nie wiedziałem, że tam jest jeszcze jedna GT. Ja Twoją mam przyjemność prawie dziennie mijać od zakupu. Nich Ci dobrze służy

A ja pozdrawiam kierowcę błekitnej Giulii z Bytom (Stroszek) i Tarnowskie Góry (Repty) który otwiera okno i macha w drodze :D... i obtrąbia przy wymijaniu na światłach XD - granatowa Alfa na OKR :)

Widziana w Raciborzu przed chwila biała 159 na tablicach PZ z ramkami klubowymi tylko z tylu. Tak szybko jechałeś ze fotki kiepskie wyszły.
176.jpg
177.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdro dla właściciela grafitowego Stelvio (rej. ST, bez ramek) i 159 SW z relingami na numerach KR i ramkach - mijałem dziś w Krakowie, ale na motorze :)

A ja pozdrawiam wieczornych zakupoholików z Ikei Katowickiej :D 159 i 147 ;)

Pozdro z Paprocan :)
260.jpg

Pozdro z działek :)
211.jpg

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Ta wyżej to brata / szwagra od [MENTION=5622]klekot79[/MENTION]

A ta druga wygląda mi na Marciową Alfkę :)

Pozdrawiam kierowcę Giulietty koloru anodizzato blue na blachach SZO mijanego przed chwilą w Zabrzu-Mikulczycach [emoji4] piękny kolor! [emoji7]

Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka

Czyją QV namierzyłem dziś wieczorem w Tarn-Górach na Fińskiej pod Biedronką ?

Pozdrawiam właściciela ! :)

WP_20180518_19_33_13_Rich.jpg

[MENTION=66327]narkotykk[/MENTION] nie parkuj jej w niedzielę na pogoni bo kiedyś podmienienie ??????

Pozdrawiam kierowcę srebrnego stelvio, którego mijałam dzisiaj po 10 w Zabrzu na de Gaullea[emoji106] [emoji1] i kierowcę srebrnej 166 na ramkach za którą jechałam kawałek od dworca, ale niestety chyba mnie nie widział [emoji849]

Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka

Kto jeździ srebrną 156 ST na trasie Tychy-Kraków? Widziałam ją już dwa razy, kiedyś w okolicach Liszek/Kryspinowa i wczoraj gdzieś bliżej Śląska, jakoś przed południem

Kto jeździ srebrną 156 ST na trasie Tychy-Kraków? Widziałam ją już dwa razy, kiedyś w okolicach Liszek/Kryspinowa i wczoraj gdzieś bliżej Śląska, jakoś przed południem
Ja nie, może Desmond.

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót