Adam$72
Hanys
a kto po siemcach jeźdźi 156 na tablicach SC ??
ktoś jeździ,stoi czesto na alfrydzie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a kto po siemcach jeźdźi 156 na tablicach SC ??
ktoś jeździ,stoi czesto na alfrydzie
Chopie, bo byś wciepnoł jakaś fotka do avataru to bym też mógł zawsze auto skojażyć heheBedzie okazja na ślubie Cycusia.Widziałem Cie kiedys koło kauflandu,poznalem auto.
Jeronej a kaj to? bo ja dziś tylu mijałem rowerzystów że nie wiem, ale o 16 to chyba nie ja (chyba że koło wieży tv, bo tylko tam krótki przejazd miałem o tej porze) bo gdzie indziej to dopiero ok 17:40 -18 jechałemroger - i dzisioj ( sobota ) my cie chyba mijoli na siemcach kole 16:00
no w okolicach wieży na osiedlu , takie niskie bloki , okolice ul. kasztanowej( my pod górkę ty z górki )
Chciałem pozdrowić Pana od zielonej 156 która stała pod Kerfurem dzisiaj. Poutek to chyba twoja???
Napisał bocian Zobacz post
no w okolicach wieży na osiedlu , takie niskie bloki , okolice ul. kasztanowej( my pod górkę ty z górki )
musiałem na zumi zobaczyć to jednak nie Jo żech musiał być
Pozdrowienia dla Czarnej Alfki na ul.Raciborskiej o godzinie 7 pan ładnie zamrugał nie wiem czy widział ale odmachałemale modelu nie zdarzyłem zauważyć ...............