Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Kolega z ktorym rozmawialem dzis na shellu od czerwoinej 145 QV przypomnij sie :) bo zapomnialem nicka :)

przedwczoraj jadąc mostem wandy swoja szara 166 ktos pomachal ze 156 oraz ktos jadący jakims dostawczakiem typu citroen berlingo czy cos w tym stylu czy to ktoś z naszych ::::?????:D

z kim to ja dzis sobie machalem w rybniku? kolega 156 jechal do ronda gliwickiego od bp pod gorke. ładnie mrognął oczkami a ja mu odmachalłem. ps wystawiłem cała ręke żeby mnie zobaczył:D pozdr. miło. Rocky chyba o tej samej mowa!!!!!!!
to znow ja :) reka tez machalem :) pozdrawiam

Pozdrawiam 159 we wtorek 16.06-ładnie mi światełkami zapodała w żorach kier. na rybnik-gadałem przez kom .hehe niemiałem wolnej reki :)

Pozdrawiam pana z czarnej ar 147 którego widziałem przy mcdonalds na murckowskiej w katowicach ok 22.00 w czwartek. Stanął koło mojej belli i jakoś tak dziwnie patrzał, nie wiedział chyba czy się witać czy nie ;)

Pozdrowienia dla wszystkich którym machalem i dla tych którym sie nie udało odmachać
:)

Mi kiedyś ktoś machnął w czarnej 156 w okolicach Tychów ale nie zdarzyłem odmachać.. przepraszam i pozdrawiam!

Jutro ruszam na Kraków, 300 km w jedną stronę jest to okaże się po drodze ilu jest Alfisti :)

pozdrawiam czerwonego spidera jadacego w strone k-ce a4 w pt ok 17-18 wiem wiem jechałem mondeo dlatego nie było reakcji ale nawyki zostaja i "rąsia" poszła do góry

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 wczoraj jechałem za toba od autostrady a4 w kierunku na krzeszowice.:)

pozdrowienia dla kierowcy czarnej 155 na rejestracji KR mijanej na Dietla zaraz obok ronda Kotlarskiego:)

Pozdro dla SYSUNIAdq,wyprzedziłes Rosso 155 jechałem całą droge od Wawrzenczyc az do NH za tobą 2 razy mrugałem i raz pomachałem:D zero odzweu:P

pozdrawiam kierowce 156 src, ktory wczoraj okolo 10.35 w gorzycach odmachal. a byl to starszy pan :)

a kto po siemcach jeźdźi 156 na tablicach SC ?? w ostaniej chwili pare dni temu zauważyłem i wydaje mi się ze zamachał:)

Wielkie dzięki dla Robaka, który wczoraj uratował mi życie po eksplozji opony w Chorzowie :)

Dzięki stary <piwo>

Amortyzatory
Powrót