Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Bedzie okazja na ślubie Cycusia.Widziałem Cie kiedys koło kauflandu,poznalem auto.

roger - i dzisioj ( sobota ) my cie chyba mijoli na siemcach kole 16:00

Bedzie okazja na ślubie Cycusia.Widziałem Cie kiedys koło kauflandu,poznalem auto.
Chopie, bo byś wciepnoł jakaś fotka do avataru to bym też mógł zawsze auto skojażyć hehe

roger - i dzisioj ( sobota ) my cie chyba mijoli na siemcach kole 16:00
Jeronej a kaj to? bo ja dziś tylu mijałem rowerzystów że nie wiem, ale o 16 to chyba nie ja (chyba że koło wieży tv, bo tylko tam krótki przejazd miałem o tej porze) bo gdzie indziej to dopiero ok 17:40 -18 jechałem:D

no w okolicach wieży na osiedlu , takie niskie bloki , okolice ul. kasztanowej( my pod górkę ty z górki )

Chciałem pozdrowić Pana od zielonej 156 która stała pod Kerfurem dzisiaj. Poutek to chyba twoja???

Chłopaki, kto z Was stał dzisiaj na parkingu knajpy "pod napięciem" rybniku-raszowiec?

No to rzeczywiście musiała to być moja, dziękuję ;)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierowniczki błękitnej 156 jechaliśmy dziś rano ul kocmyrzowska:)

Dębieńsko bordowa Gtv ja jechałem jako pasażer skodą Machnąłem i zatrąbiłem. Pozdrawiam kierowcę

1 Pozdro dla kierowcy czarnej 156 na blachach SWD z chromem na atrapie mijanego obok stadionu MOSiR w Rybniku. Nie wiem czy moja reakcja była na tyle szybka byś ją zauważył.

2 Pozdro dla kierowcy czarnej 156 na blachach SR w klubowych ramkach mijanego na rondzie gliwickim w Rybniku dzisiaj. Znów nie wiem czy zareagowałem w porę.

Napisał bocian Zobacz post
no w okolicach wieży na osiedlu , takie niskie bloki , okolice ul. kasztanowej( my pod górkę ty z górki )
musiałem na zumi zobaczyć to jednak nie Jo żech musiał być

Roger,cos mi sie pomyliło.To byla czarna,ale SI35XXX,i chyba na telefonach.

Pozdrowienia dla Czarnej Alfki na ul.Raciborskiej o godzinie 7 pan ładnie zamrugał nie wiem czy widział ale odmachałem:) ale modelu nie zdarzyłem zauważyć ...............

Pozdrowienia dla Czarnej Alfki na ul.Raciborskiej o godzinie 7 pan ładnie zamrugał nie wiem czy widział ale odmachałem:) ale modelu nie zdarzyłem zauważyć ...............

witam. kolor jest bordo ale mozna bylo nie zauwazyc. tez serdecznie pozdrawiam. pierwszy raz od chyba dwoch tygodni ktos mi odpowiedzial :) a dziennie praktycznie mijam od 10 do 15 alf :( ja tam zawsze migam i macham :)

Kto pracuje i przyjezdza AR 156SW na KWA do Coca Coli w Staniątkach?

Amortyzatory
Powrót