O
obw
Guest
Ja w Krakowie codziennie widze min. 10 AR oczywiście różne modele i nikt ani nie macha ani nie błyska(światłami) kwestia przyzwyczajenia...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam. Dziś nareszcie zarejestrowałem moją bellę. Czarna Alfa Romeo 156 na blachach KCH to jaPozdrawiam wszystkich
![]()
Jeszcze kilku się nas w okolicy znajdzieTo jest nas dwóchTeż mam czarną 156 1.9 jtd i blachy KCH. Poprawka
trzech. Mój brat też ma czarną jtd KCH.
pozdro dla 164 na trasie proszowice nowe brzesko hehe w ostatniej chwili cie zobaczylem poniewaz stalem za autem i nic nie widzialem![]()
witam. to bylem jaPozdro dla alfisty z bordowej 156 po lifcie, rejstracja SR...., dzisiaj ok 13:15 na kotucza w Rybniku, odwzajemnione pozdrowienia wymiana spojrzeńhehe już dawno coś takiego mi się nie przydarzyło!!
Poza tym pozdro dla wszystkich, którzy na drodzę ignorują pozdrowienia i dziwnie się patrzą, coś w stylu "o co kaman, coś Ci się popieprzyło"... hehe tacy widocznie też muszą być. 3majcie się!