• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrawiam pana z srebnej 164 na tablicach KBR.... ktory w niedziele ladnie mi pomachal jak sie mijalismy.

A może jakiś pomysł na rozpropagowanie tego zwyczaju? Może jakieś hasło? I wtykać za wycieraczki jak ulotki ;)

Pozdrowienia dla kierowcy Rosso 155 na TKA.Odmachane:)

Pozdrowienia dla kolegi z 156-ki sedan (z ramkami alfaholickimi na tablicach rej.) widzianej dzisiaj ok. 14:15 na światłach na skrzyżowaniu Tisznera-Brożka-Zakopiańska-Wadowica 8).

Stałem obok Ciebie (do skrętu w Zakopiańską) megabrudną grafitową 156SW z rodzinką na pokładzie. Córka Ciebie wypatrzyła. :lol:

piter34 napisał:
Pozdrowienia dla kolegi z 156-ki sedan (z ramkami alfaholickimi na tablicach rej.) widzianej dzisiaj ok. 14:15 na światłach na skrzyżowaniu Tisznera-Brożka-Zakopiańska-Wadowica .

Stałem obok Ciebie (do skrętu w Zakopiańską) megabrudną grafitową 156SW z rodzinką na pokładzie. Córka Ciebie wypatrzyła.
Ostatnio zmieniony przez piter34 Dzisiaj 13:57, w całości zmieniany 1 raz
a dziekuje :) to mnie widzialeś, pozdrawiam również :)
jakos ostatnio odzwycziłem sie od pozdrawiania Alfistów bo wiekszosc czasu jezdze focusem a Żonka alfą :)
własnie wtedy wracełem ze spotu krakowskiego :)
pozdrawiam

Uwaga bo wchodze :lol: a wlasciwie wjezdzam, wracam do kraju 19-stego, wiec od dnia nastepnego zajezdzam moja niunia na krakow. Srebrna 156 SW, KWI.....
pozdrawiam

Jezdze 3 dzien i juz 3 alfy wypatrzylam( czerwona smignal mi tylko znaczek, srebrna 147 z naklejka "motocyklisci sa wszedzie" i czarna 147 w niepolomicach pod hotelem novum), niestety ja pozostalam niewidoczna nie mniej jednak pozdrawiam wszystkich

Pozdrowienia dla kolegi z niebieskiej 145 na wjeździe do Rybnika.
Miałem za dużego laga i nie zdążyłem odmachać... :)

Dziś znów czarna 156 w Sosnowcu mrugnęła mi światełkami (może ta sama co ostatnio na lenartowicza) :) pozdrawiam i proszę się ujawnić :D ;]

Siafal to moglem byc ja chociaz juz nie pamietam, staram sie zawsze mrugac, a czesto jezdze przez sosnowiec do myslowic w okolice gieldy samochodowej. bede wypatrywal twojej belli, a jak zauwaze to napewno sie ujawnie;]. jade zawsze rano okolo 6 45 przez miasto i czasami po 15-ej. niestety jak do tej pory zadna alfa w centrum nie reaguje na mrugniecie, wiec mam nadzieje ze bedziesz pierwszy. moj nick na drodze to SBE z koncowka 459;] pozdrawiam.

no to całkiem możliwe :) będę Cię wypatrywał :D mój nick na drodze to SO ..549 :) pozdrawiam również ;]

no z taka koncowka nicka napewno od razu rzucisz mi sie w oczy, bo mamy je bardzo podobne;]

Niestety zdarzają się też niemiłe sytuacje z udziałem innych kierowców Alf :(. Dziś po południu, przed rondem Grunwaldzkim próbowałem zmienić pas ruchu w korku. Oczywiście nikt mnie nie wpuścił i nie zrobił tego również (a wręcz chciał mnie rozjechać) gość jadący czerwoną 155 na blachach KRA... Myślałem, że kierowcy Alf nie tylko się pozdrawiają ale też pomagają czy choć są dla siebie (i innych) uprzejmi na drodze. Jak widać niestety nie wszyscy.

pozdrowienia dla kierowcy zielonej alfy 145 na bytomskich blachach, ktora spotkalem dzis rano na trasie 79 w kierunku myslowic. jedyna auto ktore jechalo normalnie mijajac lewym pasem poranne leniwe szescdziesiatki.pozdrowione, odchachane.

Pozdrowienia dla alfisty w srebrnej 166 JTD z koncowka rejestracji EE. ( Sytuacja na mogilskim dzis kolo 17 ) ;)

Pozdrowienia dla czarnej Alfy 156, z którą minąłem się przy basenie AGH w Krakowie dzisiaj około 16. Kierowca pomachał - mam nadzieję, że zobaczył w lusterku moje awaryjne :)

pozdrowienia dla alfisty w ciemnej 159-ce na blachach STA, mijaliśmy się dzisiaj z rańca na wysokości pawilonu AUCHAN w kierunku katowic na krajowej 94, może członek forum proszę się ujawnić

pozdrowienia dla alfisty w ciemnej 159-ce na blachach STA, mijaliśmy się dzisiaj z rańca na wysokości pawilonu AUCHAN w kierunku katowic na krajowej 94, może członek forum proszę się ujawnić

Amortyzatory
Powrót