• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Choć mam Belle dopiero 2 dni to już się w niej zakochałem. Nawet zacząłem się witać z innymi alfistami w mieście, tylko jakoś nie odwzajemniają tego miłego gestu :cry:

PZDR!! <hello> <hello> <hello> <hello>

Darknes napisał:
Pozdrawiam kierowce czerwonej 155 który odmachał mi dziś rano na ul. Stoczniowców !!! Pzdr.!!

Nie wiem ale wydaje mi sie ze to moglem byc ja z rejestracja KPR??

Jechałem dzisiaj do Poznania i z powrotem (trochę okrężną drogą więc zrobiłem około 350 km). Wynik : 5 alf z których tylko jeden kierowca zwrócił na mnie uwagę pierwszy. Reszta-zero reakcji. Jeszcze spostrzerzonko : w wiekopolsce coś mało alf. W samym Poznaniu dostrzełem jedną 147.

Marian napisał:
Darknes napisał:
Pozdrawiam kierowce czerwonej 155 który odmachał mi dziś rano na ul. Stoczniowców !!! Pzdr.!!

Nie wiem ale wydaje mi sie ze to moglem byc ja z rejestracja KPR??

ta 155 miała bagażnik na dachu a co do rejestracji to nie wiem jaka była ponieważ dzielił nas betonowy murek rozdzielający pasy

Moja srebrna 146 na numerach DOL 13103 bedzie uroczo mrugac do wszystkich alf kto wie moze nawet jakis odzew bedzie.:)

pozdrawiam Pana w srebrnej 156 SD ....... - wczoraj z samego rana machanko łapką i aż lepiej się człowiek na cały dzień nastawia

Dragon - nie pisz trzech postów jeden za drugim tylko edytuj ten pierwszy :P

Przepraszam najmocniej wszystkich z Poznania, alfistów i wszystkich pozostałych-w poprzednim poście napisałem nazwę Waszego pięknego starożytnego grodu-kolebki Polski-z małej litery. Mam nadzieję, że wybaczycie mi tę gafę. Pozdrawiam :oops:Już poprawiłem.

Alfa i omega wybacz za 3 posty z rzędu:) po pierwsze jestem tu nowy a po drugie pisze z telefonu:) a to naprawde ciężkie:( ale chęć rozmowy o alfie jest mocniejsza niz trudności z pisaniem:) pozdro dla wszystkich alfomaniaków:)

Alfa i omega wybacz za 3 posty z rzędu:) po pierwsze jestem tu nowy a po drugie pisze z telefonu:) a to naprawde ciężkie:( ale chęć rozmowy o alfie jest mocniejsza niz trudności z pisaniem:) pozdro dla wszystkich alfomaniaków:)

Ahh kruca jest jakiesik Alfista z Niepołomic?? :) po mieście "brykają" sobie dwie AR 156 srebrne i jedna czerwona ^^ jak na zaś u mnie w mieście jest ich sporo :) więc jest jeszcze na co popatrzeć :)

Niestety ale nie każdy odmacha bo nie wszyscy się na tych cudeńkach poznali ;/

Zit napisał:
Ahh kruca jest jakiesik Alfista z Niepołomic?? :) po mieście "brykają" sobie dwie AR 156 srebrne i jedna czerwona ^^ jak na zaś u mnie w mieście jest ich sporo :) więc jest jeszcze na co popatrzeć :)

To dopisz do listy 146 czerwoną ;) w końcu po sąsiedzku, Pozdrawiam.

JanAR napisał:
Zit napisał:

Z tego samego powiatu i często bywam w Niepołomicach.
pzdr

JanAR napisał:
Zit napisał:

Oo witam! :) no właśnie po Ncach śmigają chyba nawet 3-4 146! :) Pzdro :)

@ M@T też z okolic :) pozdrawiam! :)

Haha jak tylko zauważę to macham nawet idąc pieszo... Nie raz forumowicze mi machali na trasie,ale nie zdąrzyłem machnąc ręką bo przeważnie się stało w korku a z przeciwnego pasa mknęli i tylko widziałem kawałek alfy jak przemknęła.
LASKA to ja Cię zatrzymam następnym razem jak będziesz jechać tą ALFA ponieważ widze Cię czesto w mojej okolicy :mrgreen:

alfaholik-Bioły napisał:
Haha jak tylko zauważę to macham nawet idąc pieszo... Nie raz forumowicze mi machali na trasie,ale nie zdąrzyłem machnąc ręką bo przeważnie się stało w korku a z przeciwnego pasa mknęli i tylko widziałem kawałek alfy jak przemknęła.
LASKA to ja Cię zatrzymam następnym razem jak będziesz jechać tą ALFA ponieważ widze Cię czesto w mojej okolicy :mrgreen:
heh jak mnie tylko zobaczysz to trab czlowieku! chetnie pogadam o naszych pieknych bestiach. pamietaj biala 155 na wloskich blachach NAW.....7 a ty nie jestes przypadkiem z rdziostowa?? nie widzielismysie 19 lipca w rdziostowie? jechalem wtedy srebna 166 i wiozlem kumpla do slubu.... i kilku kolesi tez w rebnej 166 zrobili brame to ty byles? pieknie to wygladalo!!!!!!! no to jakby co to smialo zatrzymuj!

Tak to ja robiłem tą brame!!! :mrgreen: Oooo cholera a właśnie chciałem mieć namiary na Ciebie i proszę jaki miły zbieg okoliczności...Jak będziesz jechał przez Rdziostów to zapraszam wiesz już gdzie mieszkam... Da się załatwić fotkę z bramy bo bysmy na forum wrzucili bo to super wyglądało :mrgreen:

jeszcze niemam filmu ani fotek... jak mi da to zamieszcze na forum. jak kiedys pojade do tomka to wpadne do ciebie. musimy zrobic jakies spotkanie alfistow ze sącza.

Pozdrawiam kolegę w srebrnej 156 śmigaliśmy razem od wielickiej przez całą nowohucką aż do czyżyn :D

ścigając się z twoim V6 miałem wrażenie że moje zagazowane 2.0 wcale nie przyspiesza :lol:

szacun dla V6 :twisted:

Amortyzatory
Powrót