laska
Nowy
- Auto
- Była 155 1.8 TS 8V, Jest 166 2.4 20V 175 cv
pozdrawiam pana z srebnej 164 na tablicach KBR.... ktory w niedziele ladnie mi pomachal jak sie mijalismy.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
http://www.alfaholicy.org/forum/reklama/ulotki_ver3.docpuotek napisał:A może jakiś pomysł na rozpropagowanie tego zwyczaju? Może jakieś hasło? I wtykać za wycieraczki jak ulotki![]()
a dziekujepiter34 napisał:Pozdrowienia dla kolegi z 156-ki sedan (z ramkami alfaholickimi na tablicach rej.) widzianej dzisiaj ok. 14:15 na światłach na skrzyżowaniu Tisznera-Brożka-Zakopiańska-Wadowica .
Stałem obok Ciebie (do skrętu w Zakopiańską) megabrudną grafitową 156SW z rodzinką na pokładzie. Córka Ciebie wypatrzyła.
Ostatnio zmieniony przez piter34 Dzisiaj 13:57, w całości zmieniany 1 raz
Ja nie mogłem być. Termin kolidował mi z chrzcinami w rodzinie.Paweł156 napisał:własnie wtedy wracełem ze spotu krakowskiego![]()