• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
NIEMIŁE POZDROWIENIA dla "kolegi" z czerwonej 146 z rejestracja EL..., który na 99% ukradł mi osłony halogenów z mojego zderzaka.... Nie bede tu opisywał całej sytuacji, ale nastepnym razem jak przyjedziesz do Krakowa do mnie na osiedle też Ci coś ukradne.

Dziś w końcu zobaczyłem pierwszą Mito zaparkowaną na ulicy :) Biała, na Halickiej, jak ktoś od nas to pozdrawiam. Prezentowała się zacnie (choć była brudna ;)).

Pozdrowienia dla kierowcy bordowej 146-stki w wersji Ti widzianej wczoraj rano w okolicach Wawrzeńczyc. Zblendowałem i jak wyprzedziłem mrugałem jeszcze awaryjkami. Niestety trochę mi się spieszyło na uczelnie i szybko ją wyprzedziłem ale zauważyłem tylko, że była na krakowskich blachach. Radośc moja była tym większa, że była to wersja Ti (taka jak moja:) dosyć rzadko spotykana. Nie wiem czy jesteś z tego forum ale pozdrawiam.

pozdrowienia dla kierownika czarnej 166 z blachą DDZ w sosnowcu na ul. 11-go listopada kilka dni temu, wymieniliśmy pozdrowienia

---------- Post dodany o godzinie 21:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:33 ----------

pozdrawiam kierownika czarnej Mito jadącej w kierunki M1 w Czeladzi mrugnąłem awaryjnymi ale kolega nie za kumał, oraz pozdrawiam kierownika srebrnego SW 156 na blachach SI (prawdopodobnie) w kierunku katowic dzisiaj ok. 16.30, wymieniliśmy pozdrowienia oby nas więcej

pozdrawiam Zielona 145 niedaleko wyjazdu z Castoramy pomrygane pomachane i poscigane :D w Katowicach oraz czerwona 156 na mydlicach :)

niewiem czy na kolpakcha nie zwrocilem uwagi wiem ze kolega szczuply (jesli sie nie myle) ciemny wlos :) milo bylo tak posmigac :)

ostatnio w Sosnowcu w okolicach Mc'Donalda na Kresowej widziałem ciemną 156 na blachach SI 2.... chyba na klubowych ramkach. Piszę chyba bo wiem tylko że były biało-czerwone :)

a wcześniej jechałem sobie na uczelnię i od ronda Ludwik w Sosnowcu do zjazdu z Rozdzienia w stronę spodka jechała Pani w 159 :) raz ja z przodu, raz ona :) pozdrawiam serdecznie :D

Pozdrawiam panią kierującą czarną MiTo która parkuje pod centralą ING Banku na Murckowskiej w Katowicach oraz pozdrowienia dla przemiłej pani i jej małżonka z czewonej 155 ,z którymi wymieniłem kilka ochów i achów na temat naszych Belli na stacji Neste w Bytomiu :) Miło usłyszeć "miałem golfa , miałem coś tam jeszcze ale jednak w Alfie jest najlepszy komfort". POZDRAWIAM !

penny a ta czarna MITO jest na blachach SD bo moja sąsiadka takową posiada :)

Gopcio dzieki za pozdrowienia. Szkoda tylko ze taki duzy byl ruch akurat na trasie i nie dalo sie w pelni poszalec. jeszcze moj bokserek nie palil na wszystkie gary i przez to nie chcial wiecej pocisnac. cos mi sie kojarzy ze dawno dawno temu tez trafilismy na siebie na wyjezdzie z a4. to bylo w nocy, scignalem sie z taka sama dokladnie alfa jak twoja. tez wtedy skrecila na DG.no ale milo bardzo bylo;] pozdrawiam i do nastepnego.

Ta Mito to chyba czerwona bo taka czasem parkuje pod INGiem ale na Sokolskiej :)

jest ktos z rybnika???

widzialem kilka 145tek na rybnickich drogach ostatnio jakis kolega na rondzie ladnie mnie pozdrowil jezdze czarniutka na oryginalnych felach

Pozdrowienia dla czarnej 156 na rejestracjach SH, mijanej na Bytkowie w Siemianowicach koło wieży telewizyjnej:) Pierwszy raz komuś mrugnąłem i od razu z odpowiedzią :)

pozdrawiam Kierownika czarnej 166 na ul. Kukułek w Sosnowcu, pomrugaliśmy sobie,

Pozdrowienia Dla koleżanki z czarnej 147 GTA na zabrzańskich rejestracjach;)
Takiego zaangażowania w mruganie dawno nie widziałam :))

Pozdrowionka dla miłej pani w jasno zielonej 147 SD... z ramkami klubowymi na trsie będzin- katowice, czasami odmrugnie światełkami:)

Pozdrowienia dla Kierownika zielonej 146 z ramkami klubowymi :)
Mijaliśmy się w sobotę w Piekarach Śl. a dokładnie na wiadukcie przy kop. Andaluzja - ja mrugałem - Ty machałeś :)

pozdrowienia dla wszystkich alfistow,alfistek z rybnika a w szczegolnosci srebrna 145 ktora wyjezdza z okolic boguszowic czesto sie mijamy ja z klokocina czarna pod tylnia rej. alfaclubpl.

Amortyzatory
Powrót