Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Srebrna 156 dziś w Ustroniu, łapki były, aczkolwiek nie wiem, czy kolega zobaczył moje, bo trochę późno zareagowałam oraz ciemna 164 SGL w Wiśle.

Pozdrowienia dla czarnej 159, której właściciel poszedł na zakupy do Biedronki na ul. Rolnej w Katowicach. Kawałek dalej na Rolnej przy OBI widziałem czarną 147. A to wszystko dzisiaj przed 16.

Pozdrawiam czerwoną 75 jadącą po Bora-Komorowskiego w krk.
Prawdopodobnie był to Paproch

Pozdro dla :
- wczoraj po południu ziomek w 156 na G.Roweckiego ... Himek to ty?
- dziś rano na Strefowej w 147 ... kto to?

:)

Maron w ogóle sie nie rozglądasz na drodze :D mijasz mnie lewoskrętem na Sikorskiego patrzysz w druga strona jak jadę koło Ciebie :P nie ładnie, nie ładnie :D Pozdrawiam :)

jaboleq to chyba nie ja :( Ja w domku spałem chyba, zależy która godzina to była :)

Ja pozdrawiam kolegę ze 156 KCH chyba który stoi pod kopalnią Ziemowit przy parkingu. Zostawiłem wizytóweczkę :)

Pozdrowienia dla srebrnej 147 JTD o numerach SB widzianej dzisiaj pod Lidl-em w Sosnowcu

Ja pozdrawiam kolegę ze 156 KCH chyba który stoi pod kopalnią Ziemowit przy parkingu. Zostawiłem wizytóweczkę :)

Jeżeli kolor tej 156 to Azzuro Nuvola tzn kameleon to jest moja była Alfa:) sprzedana tydzień temu koledze z oddziału G2:P

Maron w ogóle sie nie rozglądasz na drodze :D mijasz mnie lewoskrętem na Sikorskiego patrzysz w druga strona jak jadę koło Ciebie :P nie ładnie, nie ładnie :D Pozdrawiam :)
Łoo
Ło o ze co? To bylem ja? skad ta pewnosc:)?

- - - Updated - - -

Pozdrawiam kierowce z ramkami, ktory mnie wystraszyl w czwartek przed 23 przy zjezdzie na Sosnowiec na 86 :P Ps. Glosniej sie nie dalo :D?

Oraz _tomek_ ? ktory jechal 15 min temu swoja biala strzala tu i spowrotem Jaskowicka przy Promilu, bylo trzeba mnie podrzucic bo troche padalo... ;(

Ostatnia edycja:
@Lotek900 - jeżeli jeszcze logo + stronka była pod reflektorem, tak jak masz w avatarze to była ta :)

Pozdrowienia dla czerwonej 147 widzianej dziś rano na Oświęcimskiej w Tychach blachy SK chyba:D Pomachane było.

@Lotek900 - jeżeli jeszcze logo + stronka była pod reflektorem, tak jak masz w avatarze to była ta :)

Dokładnie, zgadza się:) to moja była Alfa, teraz jeździ nią mój kolega z oddziału:)

Amortyzatory
Powrót