Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A to mogłem być jaPozdrawiam srebrna 156 SW KR, widziana dzisiaj w Bonarce kolo 19:30 jak wyjezdzala![]()
Ciemna 159 SW SPS na ramkach, ustrzelona wczoraj ok 19.00 na prywatnej posesji w Landeku![]()
A to ja trąbiłem po spacerku w parkuRównież pozdrawiam Misia![]()
Pozdrawiam też czarną 159 która trąbiła na mnie pod sklepem w Łące
Podro dla prawdopodobnie srebrnej alfy 147 mijanej w Tychach na os ,,O" długie w ostatnim momencie
pozdr dla kolegi widzianego dzis ok godz 15, u mnie na wiosce czyli Zaborze kolo Oswiecimia, czarna 147 diesel 5d. wyjezdzales spod sklepu a ja do niego szedlemrejestracja ST
I ponowne pozdrowienia tym razem dla kolegi ze 166 jeżeli dobrze pamiętam o rejestracji KOL, który jechał wwczoraj około godziny 19:20 w okolicach dworca Tychy Zachodnie. Po Twojej lewej chodnikiem obok przystanku szła trójka ludzi w którą chyba spojrzałeś
A chwilę wcześniej prawdopodobnie minąłeś kierowcę z AR 147 czarną, którego też pozdrawiam ST ****C jeśli dobrze pamiętam z przyciemnioną szybą tylną.
Nie machałem, bo wyszedł bym na *****![]()
Witam, czy chodzi o sklep Georg? bo jesli tak to musialem byc ja
aczkolwiek nie przypominam sobie bym widzial jakas Alfe... pewnie za bardo myslalem o robocie
![]()